Εμπλουτισμένο, ανανεωμένο και πιο χρηστικό το Daynight.com.gr

Εμπλουτισμένο, ανανεωμένο και πιο χρηστικό το Daynight.com.gr

Με νέα μορφή, ανανεωμένες στήλες, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ακόμη περισσότερη τοπική ενημέρωση, βρίσκεται στον «αέρα» το site daynight.com.gr ενσωματώνοντας με εύστοχο και λειτουργικό τρόπο τη γενική ειδησιογραφία με την εξειδικευμένη ενημέρωση για την Κρήτη.

Με πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο, «φρέσκια» ματιά, εύχρηστη πλοήγηση και νεανική θεματική προσέγγιση, το daynight.com.gr αποτελεί την έγκυρη ενημερωτική και ψυχαγωγική διαδικτυακή πρόταση διαθέτοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της αξιόπιστης τοπικής πληροφόρησης για τους απανταχού Κρήτες ή τους χιλιάδες φίλους του μεγαλύτερου νησιού της χώρας.

Με βασικές κατηγορίες την Πολιτική, την Κοινωνία, το Lifestyle, τον Κόσμο, τον Πολιτισμό, η ιστοσελίδα συνεχίζει ανανεωμένη την πορεία της στην ενημέρωση, παρέχοντας - μεταξύ άλλων - στους επισκέπτες της Κρήτης και έναν πλήρη, αναλυτικό και αξιόπιστο οδηγό πόλης για γνωστές και άγνωστες πτυχές των τουριστικών προορισμών.
Το site επιβεβαιώνει σε ψηλό βαθμό τον σλόγκαν του («Εδώ θα τα μάθετε όλα») παρέχοντας ενημέρωση για καλλιτεχνικά νέα και gossip αλλά και χρηστικές πληροφορίες, τα κυκλοφοριακά προβλήματα και τις τοπικές ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους κατοίκους των 4 μεγάλων πόλεων του νησιού.

Με στόχο την ευκολότερη ενημέρωση του χρήστη, το site λειτουργεί πλέον με νέο σχεδιασμό, που καθιστά πιο γρήγορη την πλοήγηση του κοινού στη θεματολογία του εισπράττοντας ήδη εξαιρετικά θετικά σχόλια από τους χρήστες.