Έχεις ενοχλητικούς «φίλους»; Μάθε πώς να μπλοκάρεις κάποιον για να μη σου στέλνει μηνύματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις ενοχλητικούς «φίλους»; Μάθε πώς να μπλοκάρεις κάποιον για να μη σου στέλνει μηνύματα

Βρήκαμε το μυστικό και στο παρουσιάζουμε

Υπάρχει κάποιος ενοχλητικός που σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνο ή σου στέλνει μηνύματα; Πλέον στις μέρες μας έχει γίνει πολύ εύκολο να βρεις τον αριθμό κάποιου, που είτε σου αρέσει, είτε απλά θες να κάνεις πλάκα με τους φίλους σου.

Επειδή όμως αυτό έχει καταντήσει λίγο ενοχλητικό σε σημείο που να σε αναγκάζουν να αλλάξεις αριθμό, το κινητό σου. Σου έχει τη λύση για να γλιτώσεις από τους ενοχλητικούς «φίλους».

Πως θα το κάνεις αυτό; Είναι απλό! Θα δημιουργήσεις μία λίστα στο κινητό σου με τον αριθμό/ους που δεν θες να σε ενοχλούν (όπως ακριβώς στο facebook) και έτσι θα βρεις την ησυχία σου.

Οι οδηγίες είναι απλές:

Για να αποκλείσεις κάποιον που έχεις στις επαφές του τηλεφώνου σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε ακριβώς το παρακάτω. Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> Κλήση Αποκλεισμός και ταυτοποίηση> Φραγή επαφής. Εκεί θα σου ανοίξει το παράθυρο «Όλες οι επαφές», όπου μπορείς να μετακινηθείς μέσα στα ονόματα και να πιέσεις το όνομα της επαφής που θέλεις να αποκλείσεις. Έπειτα πήγαινε πίσω στο παράθυρο με τις αποκλεισμένες επαφές και δες αν αποθηκεύτηκε εκεί ο αριθμός που επέλεξες.

c72dac49d27d1a56 b4f1f6ef74d8f720 photo 5 .preview tall.xxxlarge

Το τέλειο είναι, πως μπορείς να το κάνεις και στα μηνύματα. Από το μενού Ρυθμίσεις, επιλέγεις αν θα αποκλείσεις τα μηνύματα ή τη βίντεο κλήση και στη συνέχεια ακολουθείς τις ίδιες οδηγίες με πριν.