Αυτά τα tips του Google Maps θα κάνουν τον δρόμο για τον -οποιοδήποτε- προορισμό σου πανεύκολο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτά τα tips του Google Maps θα κάνουν τον δρόμο για τον -οποιοδήποτε- προορισμό σου πανεύκολο

Θα σου σώσουν τη ζωή

Αν όπου και να πηγαίνεις – είτε ψάχνεις ένα καινούργιο μαγαζί ή είσαι σε μία καινούργια πόλη-το Google Maps είναι το πρώτο πράγμα που ανοίγεις για να βρεις τον δρόμο, πρέπει να παραδεχτείς ότι σώζει ζωές. Μπορεί να το χρησιμοποιείς συχνά, όμως σίγουρα δεν γνώριζες ότι υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη μέρα σου ευκολότερη.

Δες παρακάτω μερικά από αυτά:

Αποθήκευσε στο κινητό σου τους χάρτες, που χρειάζεσαι

Σταμάτα να ανησυχείς μήπως χαθείς στο δρόμο ή μήπως τελειώσει το internet σου ψάχνοντας μια περιοχή. Εάν μόλις μετακόμισες ή σχεδιάζεις να επισκεφθείς ένα καινούργιο μέρος, μπορείς να κατεβάσεις τις οδηγίες στο κινητό σου. Πως θα γίνει αυτό; Είναι απλό. Πληκτρολόγησε την περιοχή που θέλεις να σώσεις, πήγαινε στο τέλος της σελίδας, όπου αναγράφεται η πόλη, εκεί σου έχει ένα κουμπί download, πάτησε το και θα αρχίσει να κατεβάζει την περιοχή με τις οδηγίες.

Store offline maps cities

Πρόσθεσε στάσεις στη διαδρομή σου

Οπουδήποτε κι αν έχεις προγραμματίσει να πας, μπορεί να θέλεις να κάνεις μία στάση να πάρεις έναν καφέ η να βάλεις βενζίνη. Το Google Maps σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις στάσεις στον προορισμό σου για μεγαλύτερη ευκολία. Απλά πατάς το κουμπί πάνω δεξιά και συ ανοίγει μία λίστα να διαλέξεις τις στάσεις που θέλεις να κάνεις.

Add pit stops your route

Βρες μέρη που έχεις επισκεφθεί ξανά

Βγήκες καταλάθος από το Google Maps και δεν θυμάσαι την διεύθυνση του προορισμού σου; Μην αγχώνεσαι, Μπορείς να το βρεις στο πρόσφατο ιστορικό αναζητήσεων σου. Άνοιξε ξανά την εφαρμογή, πήγαινε στο ιστορικό και θα σου εμφανίσει μία λίστα με τις πρόσφατες αναζητήσεις σου.

Find previous places youve searched

Ανακάλυψε μέρη, που μπορείς να επισκεφθείς με βάση την τοποθεσία σου και την ώρα της ημέρας

Εάν θες να βρεις ένα καινούργιο μέρος για φαγητό ή ποτό ή έστω κάτι να διασκεδάσεις, δεν έχεις παρά να πατήσεις την μπάρα στην κορυφή της εφαρμογής. Εκεί θα βρεις την επιλογή «Explore nearby», πάτησε το και θα σου βγάλει μία λίστα με ό,τι υπάρχει κοντά σου στην περιοχή που βρίσκεσαι.

Find out what explore based your location time day