Thanks to Tech: Ανακαλύψαμε την πιο συναρπαστική διαδραστική έκθεση της πόλης

Ερμιόνη Σαρρή
Thanks to Tech: Ανακαλύψαμε την πιο συναρπαστική διαδραστική έκθεση της πόλης

Θεωρείς πως είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία; Έτσι πίστευα και εγώ μίας και είμαι διαρκώς μπροστά σε οθόνες κινητών και υπολογιστών μέχρι που μία μοναδική έκθεση τεχνολογίας ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα…

Οθόνες 85’’με δύο όψεις, φούρνοι που σε βοηθούν με τις συνταγές τους, πόρτες ψυγείων που ανοίγουν αυτόματα και πολλές ακόμη έξυπνες συσκευές με δυνατότητες που δεν μπορείς καν να φανταστείς στην έκθεση τεχνολογίας «Thanks to Tech» του Κωτσόβολου που θα σε ταξιδέψει στο μέλλον από τις 18 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!

EJO 0025

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν υπήρχε ένας ψυγειοκαταψύκτης, που θα ανοίγει αυτόματα την πόρτα του κάθε φορά που είσαι φορτωμένη με ψώνια ή ένας φούρνος που σε εμπνέει, με συνταγές που εμφανίζονται στην πόρτα-οθόνη του; Νομίζω η τέλεια λύση, ακόμα για εμάς δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε αυγό! Το μέλλον είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις και θα το ανακαλύψεις στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στον τέταρτο όροφο του Mall Athens.

2.jpgkwtsobolos

Κάνε τη ζωή σου παιχνιδάκι με το πάτημα ενός κουμπιού ή… αυτόματα!

Αφού περάσεις την εντυπωσιακή «πύλη» θα νιώσεις σαν να μπαίνεις σε ένα μεγάλο διαστημόπλοιο που σε ταξιδεύει στο χρόνο! Στους διαδρόμους του θα ανακύψεις τα πιο ντιζαϊνάτα αντικείμενα δεν μπορούσες καν να φανταστείς ότι υπάρχουν. Δες για πρώτη φορά τηλεοράσεις, ψυγεία, κινητά, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, κουζίνες, air condition που δεν κυκλοφορούν ακόμη στη χώρα μας!

Οι LG τηλεοράσεις με καινοτόμες τεχνολογίες είναι αυτό ακριβώς που αναζητά κάθε βασίλισσα όπως εσύ!

Κι αν ο καλός σου πάντα ονειρευόταν μια μεγάλη τηλεόραση για να βλέπει τον αγαπημένο του αγώνα, τώρα με την 85’’ Samsung τηλεόραση θα νιώθει σα να είναι μέσα στο γήπεδο! Αν πάλι θέλετε να κάθεστε μαζί να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές μια τηλεόραση 4Κ με τέλεια ανάλυση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Πάρε τον σύντροφό σου λοιπόν ή τις φίλες σου και επισκεφτείτε μαζί την πιο έκθεση όχι μόνο για να δείτε τις νέες συσκευές αλλά και για να διασκεδάσετε με μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες που σε εξοικειώσουν ακόμη περισσότερο με την τεχνολογία! Ζήσε μια πραγματική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από το Samsung Gear VR και φόρα τη μάσκα εικονικής πραγματικότητας του Playstation VR που θα σε μεταφέρει σε έναν άλλο πιο διασκεδαστικό κόσμο γεμάτο δράση και φαντασία!

Τι σχέδια έχεις λοιπόν για το Παρασκευοσαββατοκύριακο; Δοκίμασε κάτι διαφορετικό και διασκέδασε εντελώς δωρεάν στην έκθεση τεχνολογίας της Κωτσόβολος «Thanks to Tech» από τις 18 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 22:00!

Πάρε μία γεύση για την έκθεση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=4rdD5iMt8ew