Αυτές οι 5 εφαρμογές θα κάνουν τις Instagram φωτογραφίες σου να δείχνουν υπέροχες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές οι 5 εφαρμογές θα κάνουν τις Instagram φωτογραφίες σου να δείχνουν υπέροχες

Αν είσαι Instagram fan τότε θα ξετρελαθείς

Πρέπει να το παραδεχτείς πια, πως σε ολόκληρη τη smartphone συσκευή σου αυτό που λατρεύεις περισσότερο δεν είναι άλλο από την εφαρμογή του Instagram. Εντάξει μπορεί και το Snapchat να είναι κάπου εκεί στις επιλογές σου, αλλά το Instagram κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά σου..Όπως και στη δική μας βασικά!

Γιατί τα έχει όλα. Τέλεια φίλτρα, απέκτησε stories, ενίσχυσε το boomerang, είναι με δύο λόγια η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει. Και εσύ όμως σαν σωστή Instagrammer, θέλεις οι φωτοραίες σου να είναι άψογες και συμφωνούμε μαζί σου σε αυτό.

Γι’ αυτό, ψάξαμε και βρήκαμε τις top 5 εφαρμογές που σε συνδυασμό με το Instagram, θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να φαίνονται μοναδικές. Δώσε βάση λοιπόν:

#1. Infltr
Αν συνεχώς αλλάζεις το ένα φίλτρο πίσω από το άλλο και συγκρίνεις τα εφέ, προκειμένου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, το Infltr είναι η λύση. Μπορείς να σύρεις την οθόνη σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να αλλάξει αμέσως φίλτρο. Αυτό το κάνει και πιο εύκολο για να δεις πόσο διαφέρει το ένα φίλτρο με το άλλο.

#2. Pixlr
Είναι βράδυ, είσαι στο δρόμο και έχεις δει ένα τέλειο graffiti που θέλεις να απαθανατίσεις, αλλά ο σκοτεινός ουρανός είναι εναντίον σου. Τη λύση όμως, θα σου δώσει το Pixlr, που θα δώσει χρώμα και ζωή στη φωτογραφία σου. Μπορείς να βάλεις χρώμα και να αφαιρέσεις επίσης σε όποιο σημείο της φωτογραφίας θέλεις εσύ να δώσεις έμφαση. Τέλειο;

#3. Retrica
Αν μέχρι τώρα πίστευες πως το Instagram έχει πολλά φίλτρα, τότε δεν έχεις δοκιμάσει το Retrica. Η εφαρμογή έχει πάνω από 50 διαφορετικά φίλτρα και όλα χωρισμένα σε υποκατηγορίες για να διαλέξεις το κατάλληλο για τη δική σου φωτογραφία.

#4. Prisma
Εάν έχεις τραβήξει μία φωτογραφία, η οποία είναι ήδη όμορφη, αλλά όχι η μοναδική, τότε δοκίμασε το Prisma. Η εφαρμογή, την οποία μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν, χρησιμοποιεί τεχνικές όπως gothic και μωσαϊκό για να μετατρέψει τη φωτογραφία σου σε «έργο τέχνης».

#5. Photo Lab
Με μία selfie φωτογραφία σου μπορείς να πάρεις αρκετά like, αλλά με το να γεμίσεις το προφίλ σου στο Instagram, μόνο με φωτογραφίες σου, φαίνεται λίγο άσχημο.Εάν λοιπόν, έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση δοκίμασε τα φίλτρα που μεταμορώνουν το πρόσωπο σου που έχει το photo lab. Θα σε ενθουσιάσει σίγουρα.

Άντε λοιπόν τι περιμένεις;