Το Instagram αλλάζει και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους followers σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Instagram αλλάζει και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους followers σου

Instagram lovers for ever

Σου έχουμε πει πόσο λατρεύουμε το Instagram έτσι δεν είναι; Και όσο αυτό μας παρουσιάζεται πιο ανανεωμένο και με καινούργιες ρυθμίσεις θα είναι για πάντα η αγαπημένη μας εφαρμογή.

Και επειδή ξέρεις ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε πολύ με τα social media εκεί που χαζεύαμε στο internet πέσαμε πάνω σε ένα κείμενο που μας παρουσίαζε τις νέες αλλαγές του Instagram. Οι συγκεκριμένες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα στην επόμενη ενημέρωση που θα κάνει η συσκευή σου θα είναι σίγουρα ανανεωμένο.

Δώσε βάση λοιπόν, ποιες είναι οι καινούργιες αλλαγές και δες πως θα σε ενθουσιάσουν αμέσως.

#1. Live video στα Instagram Stories
Ναι, αυτή είναι η πρώτη αλλαγή. Όπως στο facebook έτσι και στο Instagram τώρα μπορείς να κάνεις live video σε οποιοδήποτε story ανεβάσεις. Έχει όμως μία διαφορά. Το λεπτό που θα σταματήσεις να κάνεις το live video θα εξαφανιστεί και από το προφίλ σου αυτόματα. Μοιάζει λίγο με το Snapchat σε αυτό!

#2. Ό,τι στέλνεις στα direct messages θα εξαφανίζονται αυτόματα
Αυτή την αλλαγή τη λες λίγο καλύτερη από τα live video μιας και θα μπορείς να στέλνεις προσωρινές φωτογραφίες και βίντεο στα direct messages, τα οποία θα μένουν για ελάχιστο χρονικό διάστημα και θα διαγράφονται αμέσως.

Φυσικά και οι δύο νέες αλλαγές είναι super wow, αλλά μέχρι να έρθει και σε μας και μέχρι να βάλει και κάποιο φίλτρο, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το snapchat για λίγο ακόμη!