Το μυστικό για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον Χειμώνα!

Το μυστικό για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον Χειμώνα!

Ο Χειμώνας είναι ήδη εδώ… και για πολλούς είναι μία δύσκολη εποχή. Κρύο, βροχές και χιόνια μπορούν να εξασθενίσουν τον οργανισμό σου. Πώς θα αποκτήσεις ενέργεια και θα νιώσεις ευεξία ακόμα και τις κρύες μέρες που σε καθηλώνουν στο σπίτι; Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος για να παραμείνεις υγιής;

Ο καλύτερος τρόπος για να θωρακίσεις τον οργανισμό σου είναι γνωστός: Ισορροπημένη διατροφή. Λαμβάνοντας καθημερινά όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη το σώμα σου, μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να αρρωστήσεις. Να θυμάσαι ότι τα φρούτα και τα λαχανικά θα σε βοηθήσουν να ισχυροποιήσεις την άμυνα του οργανισμού σου τις κρύες μέρες.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι καλό θα ήταν να πλένεις τα χέρια σου, να αερίζεις το σπίτι και γενικότερα τους κλειστούς χώρους στους οποίους περνάς πολλές ώρες αυτή την περίοδο του χρόνου. Υπάρχει όμως και μία ακόμη συμβουλή που είναι εξίσου σημαντική και μπορεί να μην έχεις σκεφτεί…

2

Ο ατμός κάνει θαύματα!

Τη λύση φέρνει η LG! Και όχι, δεν είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που μπορούν να φθείρουν ή ακόμη και να καταστρέψουν τα αγαπημένα σου ρούχα. Η δημοφιλής εταιρεία επιστρέφει με την καινοτόμο τεχνολογία TRUESTEAM™.

Μειώνει τα αλλεργιογόνα έως και 99,9%. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι ο συνήθης ύποπτος για τα φτερνίσματα, τα κόκκινα μάτια και τον βήχα σου είναι οι αλλεργίες… Καταπολέμησέ τες αποτελεσματικά με το πάτημα ενός κουμπιού και την επιλογή Allergy Care!

Η τεχνολογία TRUESTEAM™ των πλυντηρίων LG σου δίνει όμως μία ακόμη μοναδική δυνατότατα: Τώρα με το STEAM REFRESH μπορείς να «φρεσκάρεις» καθημερινά τα αγαπημένα σου κομμάτια μέσα σε 20 λεπτά!

3

Φρόντισε τον εαυτό σου όπως αξίζει σε κάθε βασίλισσα. Υποδέξου το χιόνι του Χειμώνα με χαμόγελο και πολλές βόλτες με τις φίλες σου χωρίς να φοβάσαι τίποτα!