Πώς θα περάσεις ποιοτικά με τους ανθρώπους σου στα 48 λεπτά που διαθέτεις κάθε μέρα;

Πώς θα περάσεις ποιοτικά με τους ανθρώπους σου στα 48 λεπτά που διαθέτεις κάθε μέρα;

Είναι αλήθεια πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να περάσεις τον χρόνο που θέλεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να «πιέσεις» το καθημερινό σου πρόγραμμα για να καταφέρεις να δεις τους δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους; Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες ότι το 48 είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για εσένα και την οικογένειά σου;

Τα στοιχεία «μιλούν» από μόνα τους: Βάσει έρευνας που έκανε η Focus Bari τον Δεκέμβριο του 2016 για λογαριασμό της Vodafone αναφορικά με τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας, ο ποιοτικός χρόνος που περνάει μια οικογένεια μαζί είναι… 48 λεπτά τη μέρα!

Σημασία έχουν τα μικρά και αληθινά πράγματα!

Ναι! Έχεις μόλις 48 λεπτά ποιοτικού χρόνου την ημέρα να περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Πώς μπορείς, λοιπόν, να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο; Το μυαλό σου πηγαίνει πρώτα στα πιο εκκεντρικά πράγματα, ωστόσο, πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι σημασία έχουν τα μικρά και αληθινά. Γι’ αυτό ακριβώς αξίζει να κατανοήσεις ότι το 48 δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι η καθημερινότητά σου!

vsjkhvfjwgvf

Απόλαυσε τη στιγμή! Μπορείς!

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Τι θα έλεγες αν πήγαινες σινεμά και θέατρο ή αν απολάμβανες ένα όμορφο γεύμα με τους ανθρώπους σου; Τα απλά πράγματα είναι εκείνα που αξίζουν και έχουν τελικά σημασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να βάλεις στην άκρη το κινητό σου και να απολαύσεις τη στιγμή!

Το Vodafone Thank you, ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων, σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις την οικογενειακή προσφορά που σου ταιριάζει για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με την οικογένειά σου!

Ναι, η Vodafone σε παροτρύνει να χαρείς στο μέγιστο τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου, δίνοντάς σου επιπλέον επιλογές για να τον αξιοποιήσεις όπως εσύ επιθυμείς. Να θυμάσαι, όμως, ότι η κίνηση που θα κάνει ιδιαίτερη την έξοδο με τους ανθρώπους σου είναι τελικά μία: «Να βάλεις στην άκρη το κινητό και να απολαύσεις τη στιγμή»! Αφού στο λέει και η Vodafone. Kάν’ το!