Πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Instagram

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Instagram

Το block πονάει. Όσο θαρραλέα και αν είσαι, όσο cool και αν φαίνεσαι, όταν αντιλαμβάνεσαι πως κάποιος σε έχει κάνει block, ένα μούδιασμα το αισθάνεσαι. Έχεις βιώσει μπλοκ και έχω βιώσει μπλοκ, οπότε ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτός ο αποκλεισμός «πονάει».

Στο facebook το καταλαβαίνεις. Στο whatsapp το έχεις μάθει το κόλπο. Με το Instagram όμως τι γίνεται; Πώς θα αντιληφθείς την ύπουλη αυτή κίνηση; Αγαπητέ μου, όποιος και αν είσαι και εκεί έξω, μόλις σε «τσακώσαμε» και σε «ξεκουκουλώνουμε».

Λοιπόν, αρχικά μάθε πως το προφίλ θα μπορείς να το ανιχνεύσεις απλά δε θα έχεις τη δυνατότητα να δεις καμία μα καμία δημοσίευση. Δεν είναι λοιπόν, αντι-upload τύπος, απλά εσένα δεν αφήνει να δεις τις φωτογραφίες του. Άουτς!

Υ.γ Θα δεις πως θα φαίνονται κανονικά οι αριθμοί των followers, following και δημοσιεύσεων!

Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να πατήσεις το ‘’Follow’’ (aka ακολουθήστε) απλά το μπλε θα παραμένει σταθερά μπλε και δε θα σου δίνεται η ευκαιρία να το πατήσεις. Θα σου περνά από το μυαλό πως ίσως έχει κολλήσει το Instagram αλλά δεν θα έχει «κολλήσει», απλά είσαι block-αρισμένη.

Αυτά από εμένα! Ας ξεκινήσουμε το ψάξιμο στο Insta!

Sorry guys μα οι αλήθειες είναι για να λέγονται.