4 εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο κινητό σου, πριν πας στην παραλία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο κινητό σου, πριν πας στην παραλία

Κάποιες μπορεί να τις έχεις ήδη

Καμία μέρα στην παραλία δεν είναι πλήρης και έτοιμη να την απολαύσεις χωρίς μία κάποια προετοιμασία. Εκτός από την τσάντα θαλάσσης σου , όπου θα έχεις την πετσέτα, την ψάθα, το αντιηλιακό σου, πρέπει να σκεφτείς να προετοιμάσεις και το κινητό σου. Τι εννοούμε; Πως θα πας στην παραλία, αν πιο πριν δεν ξέρεις κατά πόσο τα νερά που θα κολυμπήσεις είναι καθαρά ή αν θα βρέξει την επόμενη ημέρα κ.ο.κ.

Εμείς βρήκαμε τις 4 εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο κινητό σου, πριν βγεις στην παραλία.

#1. Swim guide
Αυτη η εφαρμογή είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της. Σε καθοδηγεί για την παραλία που έχεις επιλέξει να επισκεφθείς, αν είναι καθαρή, πότε έγινε ο τελευταίος έλεγχος για μόλυνση των υδάτων και άλλες τέτοιες σχετικές πληροφορίες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο App Store, όσο και στο Google Play και μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν.

#2. Fresh Air
Αυτή η εφαρμογή θα σε κατατοπίσει πλήρως για τον καιρό της επόμενης (ή και της ίδιας) ημέρας για να ξέρεις αν μπορείς να κολυμπήσεις, αν θα έχει αέρα ή αν θα βρέξει. Ποια θέλει άλλωστε εκεί που κάθεται στην ξαπλώστρα της και μαυρίζει, να σηκωθεί άρον-άρον από την καλοκαιρινή και απρόσμενη μπόρα; Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store και μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν.

#3. AroundMe
Σε περίπτωση που φέτος το καλοκαίρι κάνεις τις διακοπές σου σε άλλον προορισμό και πεισκεφθείς παραλίες στις οποίες δεν έχεις ξαναπάει, καλό θα ήταν να έχεις αυτή την εφαρμογή στο smartphone σου για να ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι υπάρχει τριγύρω σου από ενοικιαζόμενα δωμάτια, σούπερμαρκετ, τράπεζες κ.ο.κ. Την εφαρμογή θα τη βρεις δωρεάν, τόσο στο Google Play, όσο και στο App Store.

#4. Flipboard
Εάν είσαι social media addict και θες να μαθαίνεις τι γίνεται στη showbiz και το Hollywood ανά πάσα ώρα και στιγμή, τότε το Flipboard είναι αυτό ακριβώς που θες. Με δωρεάν download από το App Store και το Google Play θα ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω ακόμη και όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.