Οπτική ίνα: Το εργαλείο της σύγχρονης νοικοκυράς!

Οπτική ίνα: Το εργαλείο της σύγχρονης  νοικοκυράς!

Τι και αν τα στερεότυπα θέλουν τους άντρες να έχουν μεγαλύτερη έφεση στην τεχνολογία από τις γυναίκες, αυτή τη φορά είμαι πεπεισμένη κορίτσια… την τεχνολογία οπτικών ινών την σκέφτηκαν γυναίκες!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. H οπτική ίνα είναι ένα πολύ λεπτό καλώδιο σύγχρονης τεχνολογίας μέσα από το οποίο μεταδίδονται οι πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα καλώδια χαλκού. Έτσι, επιτρέπει την παροχή πολύ υψηλών και σταθερών ταχυτήτων πρόσβασης στο Internet και εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του νοικοκυριού παρέχοντας τέλεια εμπειρία video streaming, download, upload σε social media, gaming.

-Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Υπέρ-υψηλές ταχύτητες με ένα κλικ άρα… περισσότερος χρόνος για εμάς τις γυναίκες που όλη μέρα τρέχουμε για χίλια πράγματα. Με την οπτική ίνα στο σπίτι:

-Θα κάνουμε browsing σε απίστευτες ταχύτητες άρα θα βρίσκουμε συνταγές για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, DIY tips για το σπίτι, online βοηθήματα για το διάβασμα των παιδιών κ.α. αστραπιαία.

- Θα κάνουμε online αγορές και πληρωμές λογαριασμών χωρίς ‘’κολλήματα’’.

-To Downloading ταινιών θα γίνεται πιο γρήγορα από το χρόνο που θα μας παίρνει να φτιάξουμε τα απαραίτητα snacks για το cine night με την παρέα.

-Και όταν πια φτάσει το βράδυ και νιώθουμε εξαντλημένες για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, με ένα κλικ θα κλείνουμε online ραντεβού για μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά ή θα προγραμματίζουμε σε δευτερόλεπτα το επόμενο ταξίδι χωρίς «διαλείμματα». Τώρα πια δεν θα έχουμε δικαιολογίες…

By the way, σκοπεύω να βάλω οπτική ίνα πιο σύντομα από ότι πίστευα, να που ήδη μια εταιρεία λέει ότι έχει ξεκινήσει να σκάβει στη γειτονιά μου. Ευχαριστώ WIND!