Instagram: Στο νέο video του Σάββα Πούμπουρα ζηλέψαμε το απόλυτο gadget της χρονιάς!

Instagram: Στο νέο video του Σάββα Πούμπουρα ζηλέψαμε το απόλυτο gadget της χρονιάς!

Μπορεί το Καλοκαίρι να μας αποχαιρέτησε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το νοσταλγούμε. Τι κι αν οι ντουλάπες μας έχουν γεμίσει με φθινοπωρινά μπλουζάκια και jacket; Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει ότι διανύουμε πλέον τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου; Εμείς ονειρευόμαστε τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς για αυτό και θέλουμε να βάλουμε ξανά τα στυλάτα μας μαγιό και να βουτήξουμε στις θάλασσες που λατρέψαμε.

Ενώ, λοιπόν, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον αποχωρισμό μας από το Καλοκαιράκι και να «χωνέψουμε» το γεγονός ότι από τον Αύγουστο βρεθήκαμε ξαφνικά στον Οκτώβριο, ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας να μας «ξεσηκώσει»! Ο γνωστός παρουσιαστής «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του δικού του Καλοκαιριού και πίστεψέ με, ήταν αρκετό για να μας κάνει να θέλουμε να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας παραλίες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

savas

Ο Έλληνας influencer παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Κύπρο την αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη και μετά τον γάμο, το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές του σε πανέμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς, όπως τους Παξούς, την Άνδρο, τα Ιωάννινα και τα Σύβοτα.

sony

Τώρα, λοιπόν, που οι διακοπές τους τελείωσαν, ο Σάββας αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram ένα βίντεο-αφιέρωμα στο Καλοκαίρι με όλες τις καλύτερες στιγμές των διακοπών του. Ναι, ομολογούμε ότι ζηλέψαμε, όχι μόνο τα μέρη τα οποία επισκέφτηκε αλλά και το σούπερ gadget με το οποίο κατέγραψε τα πάντα! Βουτιές, βόλτες στη θάλασσα, άραγμα στην παραλία, αγκαλιές, φίλοι και φιλιά! Όλα τα είχε αυτό το βίντεο το οποίο μας «ταξίδεψε» πίσω στο δικό μας Καλοκαίρι, το οποίο θα θέλαμε να είχαμε απαθανατίσει κι εμείς τόσο «ζωντανά».

savas pisina

«Αφιέρωμα στο Καλοκαίρι. Στις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, στους καλούς φίλους, στο αλάτι στα μαυρισμένα μας σώματα, στον ήλιο που μας έλουσε, στις βαθιές γαλάζιες θάλασσες και στα πράγματα που είδαμε, όπως δεν τα είχαμε δει ξανά. Μέχρι την επόμενη φορά… διαδώστε την αγάπη». Αυτό ήταν το μήνυμα με το οποίο ο διάσημος παρουσιαστής συνόδευσε το βίντεο που ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και ομολογουμένως, μας συγκίνησε!



Τι εννοεί ο Σάββας Πούμπουρας γράφοντας για πράγματα που είδε… όπως δεν τα έχει δει ξανά; Μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο και συγκεκριμένα στα… hashtags που χρησιμοποίησε, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις. Πολύ απλά, αναφέρεται στο απόλυτο gadget της χρονιάς που είχε μαζί του στις διακοπές και με το οποίο κατέγραψε όλες τις αγαπημένες του στιγμές. Ο λόγος για το πρωτοποριακό smartphone του, το XperiaXZ Premium της Sony Mobile το οποίο διαθέτει μια προηγμένη κάμερα που αποτυπώνει κινήσεις που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει! Μάλιστα, η συγκεκριμένη κάμερα καταγράφει βίντεο σε ταχύτητα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για τέσσερις φορές πιο αργή αναπαραγωγή, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο smartphone.


Μπορεί, λοιπόν, να ζηλέψαμε το νέο gadget του Σάββα, ο οποίος μας «ξεσήκωσε» και μας έβαλε ξανά σε mood καλοκαιρινό (στο σημείο που θέλαμε απλά να «εξαφανιστούμε» από το γραφείο), αλλά αξίζει να παραδεχτούμε πώς αυτό το βίντεο ήταν ό,τι έπρεπε για να αποχαιρετήσουμε το Καλοκαίρι, όπως του αξίζει.

savas sony