Οδηγός: Έτσι θα επιλέξεις το καλύτερο κινητό

Οδηγός: Έτσι θα επιλέξεις το καλύτερο κινητό

Δεν ξέρεις ποιο κινητό να επιλέξεις; Έχεις «χαθεί» με τα τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά; Δεν μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη δυνατή κάμερα για αμέτρητες selfies; Είμαι εδώ, σαν άλλη tech expert, για να σε βοηθήσω και να σου πω και λίγα… «μυστικά».

Η απάντηση στην ερώτηση: «Πώς θα επιλέξω το καλύτερο κινητό», κρύβεται στον αριθμό 5: Αξιόπιστο brand name, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένο design, πλήρης after-sales υποστήριξη. Ή με μία λέξη: Huawei.

Οι κορυφαίες συσκευές όπως τα P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017 και Y6 2017 ήρθαν για να κάνουν τη ζωή μας ακόμη πιο εύκολη και «έξυπνη» και θα σου εξηγήσω αμέσως το πώς και το γιατί.

gfd

Η ανοδική πορεία και η αναγνώριση

Πρώτα από όλα, αξίζει να γνωρίζεις πως η Huawei είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής smartphones με παγκόσμια αναγνώριση, που προσφέρει στον καταναλωτή όλα όσα αποζητά από τη συσκευή του. Με παρουσία σε 170 χώρες και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης την τελευταία πενταετία, έχει συνεργαστεί με κορυφαία brand names (Leica, Pantone Color Institute, Porsche Design) για τη δημιουργία βραβευμένων συσκευών.

Δεν είναι τυχαίο πως η Huawei στο τελευταίο Mobile World Congress (MWC), την κορυφαία παγκόσμια συνάθροιση του κόσμου της κινητής τηλεφωνίας, έφυγε με 42 διακρίσεις στις αποσκευές της. Τα δύο χαρακτηριστικά που έκλεψαν την παράσταση ήταν το ξεχωριστό design των νέων συσκευών και οι θεαματικές δυνατότητες στη φωτογράφιση πορτρέτων, σε επίπεδα που πλησιάζουν επαγγελματικές προδιαγραφές.

Και είναι αλήθεια πως τα smartphones της Huawei χαρακτηρίζονται από καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ τα κορυφαία P10, P10 Plus, και Mate 9, που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, ήρθαν να πλαισιώσουν τα νέα Y6 2017 και Y7 και το Nova Smart.

bvcx

The Smartphone Festival

Έχεις συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, είναι βέβαιο. Συμμετείχες, όμως, ποτέ σε ένα φεστιβάλ smartphone; Τώρα έχεις τη μοναδική ευκαιρία! Ενδιαφέρουσες δράσεις και online διαγωνισμοί, για να κερδίσεις δώρα και εμπειρίες, αλλά και για να μάθεις tips για τη σωστή χρήση των κινητών που θα σε βοηθήσει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή smartphone σύμφωνα με τις ανάγκες σου, σε περιμένουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με το «The Smartphone Festival by Huawei»!

Οι ενέργειες του The Smartphone Festival by Huawei περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διαγωνισμό φωτογραφίας μέσω των social media, workshops τεχνολογίας και σεμινάρια φωτογραφίας σε νικητές που θα προκύψουν από online διαγωνισμούς, έναν μοναδικό διαγωνισμό στο κανάλι της Huawei στο YouTube, καθώς και ένα photo street walk σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους και την Athens Voice. Η Huawei θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια, παρέχοντας στους συμμετέχοντες κορυφαίες συσκευές όπως τα P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017 και Y6 2017.

0jgdsd

«Χάλασε». Ναι και;

Χρειάζεται επισκευή το smartphone ή το tablet σου; Η υπηρεσία Pick Up & Return της Huawei είναι εδώ για όλες εμάς, για να γλιτώσουμε κόπο και χρόνο μεταφοράς!

Για την υπηρεσία Pick up and Return απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού (+ 30 2111988000, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00) και το Huawei Service Center θα αναλάβει δωρεάν την παραλαβή και παράδοση της συσκευής σου σε όλη την Ελλάδα (αρκεί η συσκευή να είναι εντός εγγύησης. Για συσκευές εκτός εγγύησης θα επιβαρυνθούμε με τα έξοδα επισκευής).

Τα βήματα απλά: 1. Καλείς για ραντεβού. 2. Παραλαβή συσκευής. 3. Επισκευή. 4. Παράδοση συσκευής. 5. Απόλαυση συσκευής!

khddds

Extra tip: Για να μην ξεχνιόμαστε… Μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου σήμερα κιόλας το www.makeitpossible.gr και μάθε περισσότερα για το The Smartphone Festival by Huawei, καθώς επίσης και κάθε του ενέργεια ξεχωριστά. Εμπλούτισε τις γνώσεις σου στα smartphones, δοκίμασε κορυφαίες συσκευές και διεκδίκησε εκπληκτικά δώρα! Φέτος, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των smartphones, ο μήνας της Huawei! Και, ναι, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις (ή και να κερδίσεις) το καλύτερο κινητό! Μη χάνεις χρόνο λοιπόν! Οι προσφορές και οι ενέργειες του “The Smartphone Festival by Huawei” θα ισχύουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!