4 προτάσεις για να φορέσεις smartwatch στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

4 προτάσεις για να φορέσεις smartwatch στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
  • Smartwatches & Powerbanks ή ακουστικά από 29,99€ στα συλλεκτικά WIND Running Packs
  • Διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα WIND στην Αθήνα μέχρι τις 18 Νοεμβρίου

Ένα smartwatch είναι το ιδανικό gadget για τρέξιμο και η WIND δημιούργησε 4 μοναδικά Running Pack με αντίστοιχα smartwatches για τους δρομείς που είναι λάτρεις της τεχνολογίας.

Τα συλλεκτικά Running Packs δημιουργήθηκαν εν όψει του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και θα πωλούνται στα καταστήματα WIND της Αθήνας και ηλεκτρονικά στο www.wind.gr, για να διαλέξουν οι δρομείς αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο:

  • WIND Running Pack Classic περιλαμβάνει τσάντα πλάτης, το Smartwatch SW200 με υποδοχή SIM, μετρητή βημάτων, έλεγχο ύπνου κ.α. και το PowerBank 2300 mAh στην τιμή των 29,99€
  • WIND Running Pack Xiaomi με το αθλητικό ρολόι Xiaomi Fitness Tracker Mi Band 2 με ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών και το Xiaomi Mi Powerbank 5000 mAh που χωράει ακόμα και στην τσέπη μόνο με 39,99€.
  • WIND Running Pack Garmin περιλαμβάνει το fit tracker GARMIN Vivosmart HR+GPS που καταγράφει απόσταση, χρόνο και ρυθμό δραστηριοτήτων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και το Power Bank 2300 mAh στην τιμή των 149€.
  • WIND Running Pack Samsung περιέχει το Samsung Gear Fit 2 Pro με ενσωματωμένο GPS και αυτόνομη αναπαραγωγή μουσικής για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία εκγύμνασης και τα ακουστικά BT Stereo Level U Pro για καθαρό και ισορροπημένο ήχο στα 258,90€.
LEAFLET WIND RUNNING PACK

Τα πακέτα αποτελούν το πιο σημαντικό τεχνολογικό σύμμαχο των δρομέων αφού περιλαμβάνουν χρήσιμα gadgets που κάνουν τις διαδρομές των 5χλμ. 10χλμ και 42χλμ πιο απολαυστικές. Από σήμερα και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα WIND της Αθήνας και στο www.wind.gr .