Τι λένε οι Instagram φωτογραφίες σου για σένα;

Ερμιόνη Σαρρή
Τι λένε οι Instagram φωτογραφίες σου για σένα;

Μήπως το profile σου στο Instagram δεν σε αντιπροσωπεύει απολύτως;

Έχεις ένα υπέροχο προφίλ στο Instagram. Αν κάποιος δεν σε γνώριζε, και το μόνο εργαλείο που είχε στα χέρια του για να σε γνωρίσει καλύτερα ήταν αυτό, τι θα καταλάβαινε;Μοιάζει απλό. Ποστάρεις φωτογραφίες, από αυτές που είναι γεμάτο το κινητό μας. Είναι όμως τελικά, μόνο φωτογραφίες; ...και τι λένε για σένα;

Δεν έχει τόσο σημασία να είναι αντιπροσωπευτικές, πιο σημαντικό από αυτό είναι να μην είναι παραπλανητικές.

Σαν Life Coach βοηθάω τους ανθρώπους που έρχονται σε μένα να πετύχουν τους στόχους τους στην προσωπική, την επαγγελματική και την αισθηματική τους ζωή. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους, να κατευθύνουν τη ζωή τους εκεί που θέλουν.

Και αφού το Instagram είναι ένα εργαλείο, ας το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας, πόσο μάλλον, όταν είναι συνδεδεμένο και με Dating apps όπως το tinder.com κλπ.

Υποστήριξε με τις φωτογραφίες σου αυτά που γράφεις στο bio σου για σένα.

Αν δεν έχεις ήδη ένα bio που σε εκφράζει και περιγράφει ποια είσαι, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Φτιάξε το μικρό βιογραφικό σου στην αρχή του προφίλ με ό,τι σου αρέσει, ό,τι ονειρεύεσαι και ό,τι κυνηγάς.

Σκέψου το.

Αν γράφεις οτι σου αρέσει η περιπέτεια και τα ταξίδια, αλλά περισσότερες από τις μισές φωτογραφίες σου είναι με ένα ποτό στο χέρι στο ίδιο πάντα μέρος, τι είδους περιπέτεια εννοούσες ακριβώς; Αν είσαι κορίτσι της περιπέτειας υποστήριξέ το. Φωτογράφισε τις εκδρομές σου, τα ταξίδια σου, τις παρέες σου και ό,τι όμορφο βλέπουν τα μάτια σου. Αν σου αρέσουν το design και η τέχνη, γέμισέ το με ό,τι ανακάλυψες τελευταία και συνδέσου με ανθρώπους που αγαπούν ό,τι και εσύ!

Αν είναι να το κάνεις, κάνε το με στυλ.

Ανέδειξε με στυλ την καθημερινότητά σου, και τις αληθινές πλευρές του εαυτού σου. Ρίξε φως στην όμορφη σου καθημερινότητα, στις χαριτωμένες σου ιδιαιτερότητες και κάνε το με αυτοπεποίθηση.

Βάλε κομμάτια από τον εαυτό σου αλλά και το alter ego σου. Αυτό που ζεις τώρα, αλλά και αυτό που θα ήθελες να ζήσεις στο μέλλον. Βάλε σε εικόνες αυτά που σου αρέσουν, όλα όσα σου αρέσουν. Δώσε ζωή στις φιλοδοξίες σου, στους στόχους και στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Έτσι απλά. Φρόντισε οι φωτογραφίες σου να έχουν ποικιλία, και να περιγράφουν διάφορες πλευρές της ζωής σου. Στιγμές ζωηρές, 100% δικές σου και αληθινές. Μην ξεχνάς ότι είναι η προσωπικότητά σου σε εικόνες και τώρα είναι η ευκαιρία σου να λάμψει.

Όχι άλλες selfie.

Ωραίες οι selfies, και ειδικά τώρα πια που τις έχουμε τελειοποιήσει με όλα τα εργαλεία της τεχνολογίας που μας προσφέρονται.

Αλλά τι θα σκεφτεί κάποιος για ένα προφίλ με selfies μόνο;

Φυσικά θα έχεις και τέτοιες φωτογραφίες, είναι λογικό, και υπάρχουν στο προφίλ όλων μας. Λέμε ναι λοιπόν, σε παιχνιδιάρικες selfies που σε προσδιορίζουν με χιούμορ, χαρούμενες φωτογραφίες της παρέας σου αλλά και δικές σου από καταγέλαστες και αυθόρμητες στιγμές. Λέμε μεγάλο όχι σε κακοφωτισμένες selfies σε αυτοκίνητα και κλισέ selfies στο μπάνιο.

Μην ξεχάσεις αυτό που σε κάνει ξεχωριστό.

Δεν θέλω μετριοπάθειες. Σίγουρα έχεις κάποιο ταλέντο, σίγουρα κάποιο πάθος.

Τώρα είναι η στιγμή να το δείξεις. Μπορεί να γνωρίζεις πολλά για Τέχνη, να τρέχεις στον ημιμαραθώνιο, να κάνεις καλό surf ή να παίζεις μουσική.

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις φωτογραφίες από αυτό που σε κάνει ξεχωριστή, αυτό που θα προσελκύσει καινούργιες φίλες και φίλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, και θα ξεκινήσει αβίαστα μια συζήτηση, όποτε χρειαστεί. Οι φωτογραφίες σου είναι εκεί για να μαγέψουν και άλλους για αυτά που σε ενδιαφέρουν αλλά και για τα όνειρά σου.

Η πρόκληση είναι εδώ, τι λένε οι Instagram φωτογραφίες σου για σένα;

Δες επίσης

Πες μου τι ποστάρεις στο Instagram, να σου πω ποιο φίλτρο είναι το καταλληλότερο

Ναταλία Δεληγιώργη

Life & Performance Coach

nd@performancecoaching.gr

www.performancecoaching.gr