Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Helena Christensen σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Helena Christensen σε παγκόσμιο επίπεδο

Οι δημοσιεύσεις του supermodel στα social media δημιουργούν ακόμα περισσότερη προσμονή εν όψει του λανσαρίσματος του Huawei P20.

Η Huawei ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης supermodel και φωτογράφο Helena Christensen, σε συνέχεια της δημοσίευσης της τελευταίας στο προφίλ της στο Instagram, που τράβηξε το ενδιαφέρον των φίλων και θαυμαστών της. Σε αυτή, η Helena απεικονίζεται στο Παρίσι, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, χαρίζοντας μια πρώτη γεύση των όσων πρόκειται να προσφέρει η συνεργασία της με τη Huawei και βέβαια του πολυαναμενόμενου Huawei P20, λίγο πριν την παρουσίασή του.

Πασίγνωστη για τη διαδρομή της στο modelling και τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel, Versace και Hermas, η Helena απέκτησε φήμη και ως φωτογράφος, χάρη στις εντυπωσιακές της δημιουργίες.

Η Huawei, ένα από τα μεγαλύτερα brands στην παγκόσμια αγορά των smartphones, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να συνδεθεί και να επικοινωνήσει με τους πελάτες της. Μέσω της συνεργασίας της με ένα πρόσωπο τεράστιας επιρροής, όπως η Helena Christensen, συνεχίζει να επενδύει στη συλλογική προσπάθεια, βασιζόμενη στην εμπειρία των συνεργατών της για την παρουσίαση των καλύτερων προϊόντων και καινοτομιών στους καταναλωτές.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη συνεργασία αυτή, θα διατεθούν παράλληλα με το λανσάρισμα της συσκευής, στο τέλος του Μαρτίου. Ακολουθήστε τη @HuaweiMobile στο Twitter ή το hashtag #SeeMooore για τις τελευταίες ενημερώσεις. Τη δημοσίευση της Helena στο Instagram μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Σχετικά με τη Huawei

Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊόντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων. Οι συσκευές της Huawei –τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το ½ σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr