Όλα όσα ζητάει μια γυναίκα από το κινητό της βρίσκονται σε ένα… smartphone!

Όλα όσα ζητάει μια γυναίκα από το κινητό της βρίσκονται σε ένα… smartphone!

Ήρθε λοιπόν, η στιγμή που τόσο περίμενες. Η στιγμή που θα διαλέξεις το επόμενο κινητό σου.

Η στιγμή που θα αποφασίσει μια γυναίκα να αγοράσει ένα καινούργιο κινητό είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της «μοντέρνας ζωής». Διότι, η σχέση που έχεις με το κινητό σου έχει ένα δικό της ιδιαίτερα συναισθηματικό δέσιμο, κρατά καλά κρυμμένα μυστικά που σε έχουν οδηγήσει σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου και σε αφήνει να ξαναζήσεις τις αναμνήσεις σου μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που έχεις αποθηκεύσει.

Όταν λοιπόν, αποφασίζεις να αλλάξεις συσκευή κινητού, σημαίνει πως είσαι απόλυτα έτοιμη για να δεχθείς μόνο ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Αυτό δηλαδή, που θα «κουμπώσει» τόσο καλά με τις ανάγκες σου αλλά ταυτόχρονα θα σου δείξει τις δυνατότητες που. Για αυτό και όποιος άντρας υποστηρίζει, πως τα κορίτσια δεν ξέρουν να διαλέγουν smartphone, κάνει μεγάλο λάθος. Εμείς είμαστε εδώ απλά για να σε βοηθήσουμε να του το αποδείξεις!

redmi kentriki

Ήρθε λοιπόν, η στιγμή που τόσο περίμενες. Η στιγμή που θα διαλέξεις το επόμενο κινητό σου. Υπάρχει ένα smartphone που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σου, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν αυτόν τον καιρό οι χρήστες στην αγορά: Μεγάλη οθόνη, ανθεκτικότητα, καλή κάμερα, μεγάλη χωρητικότητα μνήμης και φυσικά, είναι αρκετά οικονομικό. Τα νέα smartphones Redmi 5 και Redmi 5 Plus από την Xiaomi καλύπτουν κάθε χαρακτηριστικό που επιθυμείς να έχει το καινούργιο σου smartphone. Πρόκειται για δύο γρήγορα και ανθεκτικά smartphones, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετικό value-for-money. Εξάλλου, είναι γεγονός πως η Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε συσκευές με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στο design τους, αλλά και άρτια ποιότητα κατασκευής.

Το Redmi 5 μπορεί να είναι το μικρότερο από τα δύο smartphones αλλά δεν μοιάζει να έχει πολλές σημαντικές διαφορές από το Redmi 5 Plus, καθώς και τα δύο διακρίνονται για το ελαφρύ τους σώμα, τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας τους, αλλά και τον εμπρόσθιο φωτισμό για τις πιο πετυχημένες selfies σου μετά τη Δύση του ηλίου. Η νέα γενιά οθονών κινητών τηλεφώνων μπορεί να σου χαρίσει πραγματικά μοναδικές εμπειρίες χρήστη προσφέροντάς σου 18:9 πλήρης οθόνη και εξαιρετική ποιότητα στις φωτογραφίες σου. Επιπλέον, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των Redmi 5 και Redmi 5 Plus είναι το αστραπιαία γρήγορο λειτουργικό του σύστημα, MIUI 9. Πράγμα που κάνεις όλες σου τις κινήσεις να γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου!

redmi 1

Το Redmi 5 Plus από την άλλη, δεν διαφέρει και πολύ από το μικρότερο «αδερφάκι» του. Έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon, αλλά και ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη, η οποία μπορεί να σου προσφέρει ανάλυση Full HD+ στην αναπαραγωγή βίντεο και παιχνιδιών. Παρόλα αυτά, είναι ευρέως γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις εάν πραγματικά σου ταιριάζει το smartphone που θέλεις να αγοράσεις, είναι να το επεξεργαστείς από κοντά. Να το αισθανθείς, να δοκιμάσεις το κεντρικό του μενού και να δεις την μεγάλη διαφορά που έχει η οθόνη του σε σύγκριση με το προηγούμενο κινητό σου!

Τώρα, μπορείς να δεις και μόνη σου γιατί τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, αλλά και γιατί αυτά τα δύο smartphones αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας στην κατηγορία τους.