Έξι κλειδιά στη συσκευασία του ενός

Έξι κλειδιά στη συσκευασία του ενός

Ίσως το πιο πρακτικό gadget για την καθημερινότητά μας που δημιουργήθηκε ποτέ.

Κλειδιά σπιτιού, πάνω και κάτω πόρτας, κλειδί αυτοκινήτου, κλειδί γραφείου, κλειδί για το γραμματοκιβώτιο, κλειδί για την αλυσίδα του ποδηλάτου, κλειδί για το σπίτι των γονιών. Αυτά είναι τα βασικότερα κλειδιά που κουβαλάμε οι περισσότεροι κάθε μέρα πάνω μας, αν όχι περισσότερα, με αποτέλεσμα όποτε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα από αυτά να ψάχνουμε αρκετά μέχρι να το βρούμε.

Αν έχετε βαρεθεί να νιώθετε σαν δεσμοφύλακας, κάποια μεγάλα μυαλά σκέφτηκαν και κατασκεύασαν ένα gadget που θα έπρεπε να πάρει βραβείο.

Το Keyport είναι μια θήκη για κλειδιά με τη μορφή ενός USB (στο πιο «χοντρό» του), η οποία χωρά μέχρι και έξι διαφορετικά κλειδιά. Το κάθε κλειδί έχει διαφορετικό χρώμα και εμφανίζεται στην εσοχή απλώς σπρώχνοντας με τον αντίχειρά σας το αντίστοιχο κουμπί, όπως κάνετε για να συνδέσετε το USB στον υπολογιστή. Ζυγίζει λιγότερο από έξι κλασικά κλειδιά και τα κρατά ασφαλισμένα μέσα στις θήκες τους, χωρίς φόβο για απώλεια κάποιου. Επίσης είναι συμβατό με κάθε τύπο κλειδιού, μικρού, μεγάλου, παλιού ή σύγχρονου κοψίματος. Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό του είναι πως, σε περίπτωση που χάσετε κάποιο κλειδί, το Keyport διαθέτει serial number για κάθε κλειδί που βάζετε σε αυτό, έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε ένα δεύτερο όποτε χρειαστεί.

Για να το παραγγείλετε, πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Keyport και να συμπληρώσετε μια φόρμα με τα στοιχεία των κλειδιών που θέλετε να τοποθετήσετε μέσα στη συσκευή, με τη βοήθεια όλων των απαραίτητων στοιχείων που σας παρέχει το ίδιο το site. Όταν το παραλάβετε, το πηγαίνετε σε έναν κλειδαρά για να σας κόψει τις κατάλληλες εσοχές ώστε να ταιριάζουν στα κλειδιά και είστε έτοιμοι. Το ενοχλητικό γκλινγκ-γκλινγκ δεν θα σας ακολουθήσει ποτέ ξανά.