Macbook αυτοκόλλητα για κάθε γούστο και διάθεση

Macbook αυτοκόλλητα για κάθε γούστο και διάθεση

Μια ιδιαίτερη σειρά αυτοκόλλητων για το macbook σας, ώστε να μην μοιάζει με κανένα άλλο.

Τα αξεσουάρ για τα προϊόντα της Apple δεν τελειώνουν ποτέ και, συνήθως, είναι από τα πιο πρωτότυπα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα ειδικά αυτοκόλλητα για τα macbook δεν είναι ένα καινούργιο προϊόν, ανανεώνονται όμως συνέχεια με νέα σχέδια και υλικά.

Το κατάστημα SkinArt στο online shop etsy.com, δημιουργεί αποκλειστικά και μόνο αυτοκόλλητα για τα macbook , με σχέδια που σε δυσκολεύουν πολύ μέχρι να επιλέξεις ποιο είναι το αγαπημένο σου, αν το καταφέρεις ποτέ.

Πρόκειται για σχεδόν εξολοκλήρου χειροποίητα αυτοκόλλητα, φτιαγμένα από γνήσιο βινύλιο και υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο, όλα τους φιλικά προς το περιβάλλον, ακόμα και η κόλλα σιλικόνης που κολλάει το skin στην επιφάνεια του macbook. Είναι πολύ έυκολο να τοποθετηθούν στο mac σας, καθώς και να αφαιρεθούν από αυτό. Κατασκευάζονται στην Αγγλία, ενώ τα υλικά τους προέρχονται από Αγγλία, Αμερική και Ιταλία.

Επισκεφτείτε το κατάστημα με ένα κλικ στο www.etsy.com και διαλέξτε το σχέδιο που θα διακοσμεί το macbook σας, ή διαλέξτε 4-5 ώστε να αλλάζετε την εμφάνισή του ανάλογα με τη διάθεσή σας –οι τιμές τους εξάλλου είναι εξαιρετικά προσιτές και η αποστολή τους μέσω airmail δωρεάν.