4 τρόποι μακιγιάζ που «συναντάμε» στα social media (αλλά και γενικότερα εκεί εξω!)

Νικολέττα Ράλλη
4 τρόποι μακιγιάζ που «συναντάμε» στα social media (αλλά και γενικότερα εκεί εξω!)

Gooooodmorning girls!!!! Σε εσένα που είσαι στο γραφείο και με διαβάζεις στον υπολογιστή του γραφείου, σε εσένα που είναι "μέρα" εφορίας (καλή τύχη!), τράπεζας, στην καλύτερη σουπερ μάρκετ, σε εσένα που έχεις διάβασμα "Αστροσωματιδιακή Φυσική & Κοσμική Ακτινοβολία" (what?), σε εσένα που αρνείσαι πεισματικά να σηκωθείς από το κρεβάτι, γιατί απλά μπορείς, μα πάνω απ'ολα σε εσένα που έχεις ήδη ανεβάσει στα social media, εκείνο το αγαπημένο selfie (από το κρεβάτι, αυτοκίνητο, γυμναστήριο κ.α) με hashtag #nomakeup #ILovemyself #girl #beauty #greece.

Ναι φίλες μου, με αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα. Με τις φωτογραφίες που συναντάμε στα social και πιο συγκεκριμένα με το μακιγιάζ. Γιατί αυτά τα δυο, δεν ξέρω αν το γνωρίζατε, αλλά πάνε μαζί!!!

#Nomakeup

To λέει και το hashtag! Φοράς απλά το καλύτερο χαμόγελο σου και είσαι έτοιμη! Βέβαια εννοείτε, πως δεν σημαίνει ότι όπου βλέπουμε αυτή την λέξη, είναι ένα και το αυτό. Πολλές κοπέλες, celebrities κυρίως, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ή εχουν το μαγικό κινητό μου, που σε κάθε selfie «καθαρίζει» οποιαδήποτε ατέλεια ή άπλα το κάνουνε το ρετουσάρισμα τους.

ΥΓ: Θυμάστε την Κατερίνα Λεχου στο Είσαι το ταίρι μου, το πρώτο πρωί που ξύπνησε δίπλα στον Αλέκο Συσσοβιτη;; Αυτό!!!

DSC 2099~2

Το εκρού του νεκρού

Απαπαπαπαπα!!! Ευτυχώς δεν το συναντάμε αρκετά στα social media αλλά κυρίως σε δρόμους, εστιατόρια, μπαρ συγκεκριμένων περιοχών (μην με πιέζετε δεν λέω) και πάντα συνοδεύεται από ένα μπλαζέ ύφος (δες φωτό). Είναι οι γυναίκες εκείνες, λίγο μετά τα 35, που θέλουν να δείχνουν αψεγάδιαστες, χωρίς ίχνος (και καλα) μακιγιάζ, ενώ έχουν ρίξει πάνω τους έναν ολόκληρο μπουκάλι NC30 MAC, καθόλου ρουζ και για το τελείωμα τρίβουν τα χείλη τους με ένα μωρομάντιλο, για να γίνουν ροζουλι (αυτό είναι ένα καλό tip).
ΥΓ: Κάπου εκεί είναι ένας περήφανος (νομίζουν) σύντροφος που ανησυχεί για την υγεία της κοπελας του, αλλά φοβάται να μιλήσει.

DSC 2149~2

Βαμμένο / Άβαφτο

Το αγαπημένο μου!!! Για όλες τις ώρες τις ημέρας και για όλες τις περιστάσεις!!! Πούδρα, μάσκαρα, κονσίλερ, ένα lip balm σε τριανταφυλλί απόχρωση, βάζετε και δάχτυλα μέσα στα μαλλιά για χειροκίνητο κρεπάρισμα και φτου μην σας ματιάσω.
ΥΓ: Μετά από σχετικό γκάλοπ στα γραφεία του Mtv, το βαμμένο /αβαφτο πήρε την ψήφο, όλων των αντρών.

DSC 2163

Υπερπαραγωγή

Είναι το μακιγιάζ εκείνο, που στην καθημερινότητα μας το συναντάμε σε όλες αυτές τις αξιαγάπητες κοπέλες, που δουλεύουν σε μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστήματος με καλλυντικά ευρείας κατανάλωσης. Εκεί το καταλαβαίνω, διότι πρέπει και κάπου να γίνει η δοκιμή έτσι ώστε να έχουμε μια παλέτα χρωμάτων, ζωντανή μπροστά μας, για να ξέρουμε τι να προτιμήσουμε και τις ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Επίσης το καταλαβαίνω σε όλους εκείνους τους λογαριασμούς στο instagram των επαγγελματιών make up artist, που θέλουν να δείχνουν την δουλειά τους, αλλά και μεταμορφώσεις. Από εκεί και πέρα το οποιοδήποτε πάστωμα για μια απλή βόλτα με τον σκύλο, για ένα χαλαρό ποτό με τις φίλες μας, OXI MH κορίτσια μου. Το πολύ μακιγιάζ δεν είναι της μόδας και αν φοβάστε μην συναντήσετε τον άντρα της ζωής σας, στο κατέβασμα των σκουπιδιών, να θυμάστε ότι σημασία έχει να σας ερωτευτεί, όπως ακριβώς θα είστε όταν ξυπνάτε το πρωί διπλα του. (Η Κατερίνα Λεχου δεν κατέληξε με τον Συσσοβίτη).

DSC 2634~2

Αυτά, και αυτό:

SmCj0pO

Όλγα Καραγιαννακη (my make up artist) και Στέλλα Βασιλοπούλου (μαλλια/ψυχολογος) σας ευχαριστώ για αυτό το «πανηγύρι» που στήσαμε μαζί, και που με ανέχεστε κάθε πρωί στο MTV!!! Love you

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli