Let's get physical part 4: Δοκίμασα το πρόγραμμα Les Mills και σας το παρουσιάζω (video)

Νικολέττα Ράλλη
Let's get physical part 4: Δοκίμασα το πρόγραμμα Les Mills και σας το παρουσιάζω (video)

Κορίτσια μου (και αγόρια μου), καλημέρα! Σήμερα θα σας μιλήσω για το νέο επαναστατικό πρόγραμμα εκγύμνασης Les Mills, στο οποίο αναφέρθηκα και στο προηγούμενο post μου. Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ ενθουσιασμένη και για αυτό θα σας κάνω μια μικρή ανακεφαλαίωση, γιατί οι μέρες περνούν και δεν πρέπει να χάσετε αυτή την προσφορά.

Με κάθε επίσκεψη σας στα καταστήματα INTERSPORT, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου και την αγορά ενός προϊόντος Reebok, ανεξαρτήτως αξίας (από ένα ζευγάρι κάλτσες ή αθλητικά παπούτσια), παίρνετε δώρο ένα κουπόνι για τρία δωρεάν μαθήματα Les Mills, σε γυμναστήριο της δικής σας επιλογής, ανάλογα με το τι σας εξυπηρετεί. Εγώ επέλεξα ένα από τα γυμναστήρια της αλυσίδας YAVA, τα οποία έχουν πολλές επιλογές προγραμμάτων Les Mills και είναι και δίπλα στο σπίτι μου.

Αγοράσαμε λοιπόν τον αθλητικό μας εξοπλισμό (δες εδώ), πήγαμε στο γυμναστήριο (δες εδώ) και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την υπέροχη και άκρως αναζωογονητική εμπειρία!

Καταρχάς ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το μάθημα Les Mills Body Combat, που πήρα μέρος. Ένας συνδυασμός διαφορετικών πολεμικών τεχνών, με πολύ ένταση και πολύ ιδρώτα!

{youtube}r9y8tV3keoM&feature=youtu.be{/youtube}

Ήταν τέλεια! Δεν κατάφερα να βγάλω εις πέρας όλο το μάθημα, αλλά το προσπάθησα. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, λόγω και του ότι συνδυάζει πολεμικές τέχνες είναι ότι πρέπει για να βγάλετε όλα τα απωθημένα σας μετά από μια κουραστική μέρα, γεμάτη στρες και φυσικά να γυμναστείτε και (εκ)τονωθείτε. Είναι ακριβώς αυτό που λέει πολύ εύστοχα η αφίσα της Reebok: "Γυμνάσου και κέρδισε".

gsdfhweg

Πριν σας χαιρετήσω σας παραθέτω μερικούς κανόνες για να γίνει η εμπειρία σας, ακόμα καλύτερη στο γυμναστήριο:

1) Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την προπόνησή μου και αυτό που χρειάζομαι είναι πρωτίστως αρκετή ενέργεια! Πρέπει οπωσδήποτε να έχω φάει είτε ένα μικρό σνακ μία ώρα πριν, είτε ένα μεσαίο γεύμα δύο ώρες νωρίτερα, ή ένα πλήρες γεύμα τρεις με τέσσερις ώρες πριν. Μην μπεις στον πειρασμό να γλιτώσεις θερμίδες, γιατί αν φας σωστά, θα τροφοδοτήσεις έτσι την προπόνησή σου και θα μεγιστοποιήσεις την προσπάθεια και τα αποτελέσματα! Δοκίμασε λοιπόν μπανάνα, μήλο, ψωμί ολικής άλεσης, βρώμη, ξηρούς καρπούς, σε μικρές ποσότητες, για να μην έχεις βαρύ στομάχι και να μπορείς να τα δώσεις όλα!!

2) Ανεξαρτήτως την άσκηση που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να φοράτε το κατάλληλο παπούτσι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσετε τα πόδια ή τα γόνατα σας. Στα αερόβια προγράμματα γυμναστικής της Les Mills, το παπούτσι (που φοράω) παρέχει μεγάλη σταθερότητα στο πόδι, διατηρώντας παράλληλα την υποστήριξη για την απορρόφηση των κραδασμών.

3) Τα κινητά στο αθόρυβο, ακόμη και αν τα αφήνετε στο ντουλαπάκι των αποδυτηρίων. Το γυμναστήριο παρα την ένταση κάποιων προγραμμάτων είναι χώρος χαλάρωσης και ευεξίας. Αυτός που θα σας ψάχνει, αν σας θέλει πολύ θα σας βρει.

4) Αν αισθανθείτε κόπωση κατά την διάρκεια της άσκησης απλά σταματάτε και κάθεστε σε μια γωνίτσα. Δεν πάτε για κανένα βραβείο, ούτε να σπάσετε κάποιο ρεκόρ. Άλλωστε σας το λέει συνεχώς και η γυμνάστρια. Δεν είναι ντροπή, είναι η υγεία σας πάνω απ΄ όλα.

5) Εκτός από την υπόδειξη του κουπονιού στην ρεσεψιόν του γυμναστήριου, μπορείς να κάνεις και online εγγραφή στο http://reewardsgreece.reebok.com/

hjvgh

Ναι, η ταράτσα του YAVA έχει και πισίνα!

Περιμένω τα νέα σας και φωτό με τις δικές σας Les Mills, Reebok, INTERSPORT εμπειρίες εδώ:

Facebook
Twitter
Instagram