Αληθινή ιστορία αστείας… γκριμάτσας!

Νικολέττα Ράλλη
Αληθινή ιστορία αστείας… γκριμάτσας!

Ήταν ένα ζεστό πρωί του Ιουνίου και η «Μαρία» φορώντας το πουκάμισο του, σηκώθηκε από το ζεστό κρεβάτι για να ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό. Διασχίζοντας τον μακρύ διάδρομο του σπιτιού του, διέκρινε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή. Κάποιος είχε ήδη ξυπνήσει, αλλά αυτή δεν το είχε καταλάβει. Πλησιάζοντας διστακτικά το μπάνιο, προσπάθησε να μην κάνει θόρυβο για να τον "χαζέψει", χωρίς να αντιληφθεί εκείνος την παρουσία της, και να του κάνει στα κρυφά μια ζεστή αγκαλιά. Ο «Γιάννης» σιγοτραγουδώντας "Crawling back to you", των Arctic Monkeys, προσπαθούσε να τελειοποιήσει το ξύρισμα του αλλά η προσπάθειά του ήταν κάπως... αστεία! Η γλυκιά και ήρεμη πρωινή ατμόσφαιρα ξαφνικά κατέρρευσε, με τη «Μαρία» να ξεσπάει σε ασυγκράτητα γέλια, αφού οι αστείες γκριμάτσες του Γιάννη της έφερναν στο μυαλό εικόνες από το βουβό κινηματογράφο. Τότε, ακριβώς εκείνη την στιγμή, η «Μαρία» μάζεψε δυνάμεις και ρώτησε με πνιχτά γέλια: "Καλέ γιατί αυτά τα μούτρα; Προς τι η γκριμάτσα, το τέντωμα και το τράβηγμα; Πως συγκρατείς το γέλιο σου κάθε φορά που ξυρίζεσαι; Χρειάζονται πραγματικά όλα αυτά για τέλειο αποτέλεσμα στο ξύρισμα;". What???

Μα πόσο δίκιο είχε η Μαρία και γιατί κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό μέχρι τώρα; Και λέω μέχρι εχθές, γιατί το σήμερα άλλαξε, και αυτό οφείλεται στην αγαπημένη μας Gillette!

H Gillette, που φροντίζει πάντα να εξελίσσεται, ήρθε να σας σώσει εσάς τους άντρες από «άβολες καταστάσεις» και δημιούργησε τη νέα Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ αντλώντας έμπνευση από τους μορφασμούς #shaveface, τις γκριμάτσες που κάνουν οι άνδρες όταν ξυρίζονται ώστε η ξυριστική μηχανή να έρχεται σε επαφή με τις καμπύλες του προσώπου. Η Gillette λοιπόν - μαζί και με εμένα - αναρωτιέται: "Χρειάζονται πραγματικά οι μορφασμοί #shaveface για να κατακτήσεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ξύρισμα; Όχι πια!"

{youtube}OoAUP58HjZY{/youtube}

Και επειδή εγώ φροντίζω για τους άντρες μου το έψαξα το θέμα εις βάθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ με έπεισαν – δείτε λίγο παρακάτω και θα καταλάβετε:

gggg 42d9d

1) Επανασχεδιασμένη λαβή που κινείται, προσαρμόζεται και περιστρέφεται (ναι ναι καλά ακούσατε, περιστρέφεται!) για να ταιριάζει στο πρόσωπο κάθε άντρα. Η νέα Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall™ προσθέτει μία νέα διάσταση στην ικανότητα ελιγμών που επιτρέπει στην κεφαλή ανταλλακτικών να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή αφαιρώντας κάθε τρίχα. "Δηλαδή προσαρμόζεται αυτή και όχι εσείς στραβώνοντας το πρόσωπό σας – τέλειο???

2) Πιο εργονομική λαβή για ακριβή έλεγχο. "Γίνε ο κυρίαρχος στο ξύρισμά σου και κράτα το ανδρικό σου ανάστημα ψηλά!"

3) Τα ίδια αξιόπιστα ανταλλακτικά που ταιριάζουν στη νέα λαβή και συνεχίζουν να διαθέτουν:
α. μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά από πέντε λεπτές λεπίδες ακριβείας και μία προηγμένη επίστρωση για αδιάκοπη κοπή με λιγότερα τραβήγματα σε σύγκριση με τη Fusion,
β. άνεση και έμφαση στην απόδοση, όπως η λιπαντική ταινία που επιτρέπει στη μηχανή ξυρίσματος να γλιστρά στην επιδερμίδα ακόμα και στις επαναλαμβανόμενες κινήσεις, καθώς και σταθεροποίηση λεπίδων που εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόσταση μεταξύ των λεπίδων.
"Μεταξύ μας μιλάμε τώρα, υπάρχει κάποιος που διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχει την περιέργεια να τη δοκιμάσει?"

Ο «Γιάννης» πλέον βρήκε τη λύση – εσύ? Μία δοκιμή θα σας πείσει!

* Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα – τα ονόματα των προσώπων έχουν αλλάξει για να μην φωτογραφίζουν την πραγματικότητα.