Ποσες φορές έχεις πει “Σε αγαπάω”…

Νικολέττα Ράλλη
Ποσες φορές έχεις πει “Σε αγαπάω”…

…και πόσες σου το έχουν πει;

Ειναι εκείνη η στιγμή που ή θα κάνεις μπάνιο κάπου στα βαθιά μόνη σου ή θέλεις να τακτοποιήσεις το μπαούλο με τις αναμνήσεις ή τσακώθηκες με το αγόρι σου ή απλά θα πλένεις πιάτα και ξαφνικά σου έρχονται εικόνες και σκέψεις, που αφορούν σχέσεις του παρελθόντος, του παρόντος ή ακόμα και του μέλλοντος. Καπως έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής κάθισα και σκέφτηκα ανθρώπους που γνώρισα που ερωτεύτηκα, που τελικά δεν είχα ερωτευτεί ποτέ, που αγάπησα ή έτσι νόμιζα, που είπα "Σε αγαπώ" στις δυο μέρες, που δεν το είπα ποτέ, ή που το είπα στους 6 μήνες.


Περα από το θέμα της αγάπης, μέτρησα τις φορές (που πολλές από εμάς το έχουν "πάθει"), που νόμιζα ότι ήμουνα με τον άντρα της ζωής μου, που έκανα (κάναμε) όνειρα με παιδιά και με σκυλιά, τα μέρη που θα ταξιδεύαμε και θα ερωτευόμασταν ακόμα πιο πολύ, τις εμπειρίες που θα ζούσαμε και θα σκεφτόμασταν στα βαθιά γεράματα μας. Ευτυχώς για εμένα ήταν μόνο μια, για να μην πω μισή. Εσεις;


Ηθελα να γράψω αυτό το άρθρο σήμερα για εκείνες τις γνωστές ή φίλες που έχουμε συζητήσει με τις ώρες για το αν τον βρήκαμε ή δεν τον βρήκαμε τον πρίγκιπα μας και αν θα τον βρούμε ποτέ, αλλά και για εκείνες που δεν έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά φαντάζομαι έχετε καταναλώσει και εσείς κάποια λεπτά ή και ώρες σε αυτό το θέμα.

Συμβαίνει σε όλες!!! Και αργά ή γρήγορα (αν το δουλεύεις και λίγο) συνειδητοποιείς ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Να κλάψεις, να φωνάξεις, να αγαπήσεις, να ενθουσιαστείς, να γνωρίσεις τον τρελό, τον πολύ μα@@κα, το καλό παιδί που παραήταν καλό, να νομίζεις ότι ο Γιώργος ήταν ο άντρας της ζωής σου και πως την πάτησες έτσι και τον άφησες (σε άφησε) και μετά από καιρό να γελάς και λες "τι έλεγα θεέ μου" και ακόμα καλύτερα εκείνη την στιγμή να σε περιμένει στην πόρτα του σπιτιού σου ένας νέος έρωτας (για να δούμε...).

letter 45f10


Το θέμα μας τελικά είναι ένα. Καλες είναι οι αναμνήσεις, διασκεδαστικές μπορώ να πω, ειδικά αν έχεις ακόμα γράμματα και φωτογραφίες με τον Χ να σε αγκαλιάζει με φόντο την Κοκκινου στην πίστα και φρύδι μια γραμμή, αλλά τώρα τι κάνουμε.. Κοιταμε το τώρα, αυτό πρέπει. Οχι το μετά το τώρα και κρατάμε τα σωστά μας και όχι τα λάθη του παρελθόντος, γιατί κάθε ηλικία άλλωστε έχει και τα δικά της δεδομένα και τα δικά της "Σε αγαπώ"..

Καντε τον χρόνο σύμμαχο και όχι εχθρό, γιατί θα χάσετε...

Διαβάστε ακόμα: Είσαι σε ηλικία γάμου;

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram