Έχεις έναν ολόκληρο μήνα, για να πραγματοποιήσεις όλες σου τις ευχές…

Νικολέττα Ράλλη
Έχεις έναν ολόκληρο μήνα, για να πραγματοποιήσεις όλες σου τις ευχές…

Τελικά έκανες όλα όσα ονειρευόσουν;

Σε ένα μήνα από τώρα θα αλλάξει ο χρόνος. Μπορεί να είναι κάτι το οποίο ηλεκτρονικά τουλάχιστον, γίνεται αυτόματα , αλλά όσον αφορά εμάς και τις μέρες που περνάνε (πιο γρήγορα από ποτέ), είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Πριν από περίπου 11 μήνες, σε ένα σπίτι γεμάτο θαλπωρή, σε κάποια εορταστική έξοδο, κάποιες μόνες μας στο κρεβάτι ή τον καναπέ και κάποιες άλλες μέσα στο ντουζ με σαπουνάδες στα μάτια μετρήσαμε αντίστροφα και καλωσορίσαμε το 2015. Σε ένα ημερολόγιο ή σε ένα τσούγκρισμα ποτηριών άρχισαν και οι ευχές.. Εύχομαι να είσαι υγιής. Άντε και του χρόνου διπλή! Με ένα καλό παλικάρι που να σε αγαπά κ.α.

Είναι και εκείνες οι ευχές φυσικά, που κάνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Οι ρομαντικές στέλνουν και ένα γράμμα στο Αι Βασίλη, που στην ουσία παραλήπτης είναι το άγνωστο ή γράφουν σε ένα χαρτί “επιθυμίες” που θα πρέπει να “τσεκαριστούν” μέσα στην νέα χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσουν τα χρονικά όρια. Είναι ένα παιχνίδι και με τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και με τον χρόνο. Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία να ζητήσεις και εξωπραγματικά πράγματα μιας και τσάμπα είναι...
Το σημερινό μου post θέλει κυρίως να “περάσει” μια αίσθηση “ανακεφαλαίωσης” και σε εμένα, αλλά κυρίως σε εσάς που με διαβάζετε. Έχουμε έναν μήνα, άρα το “παιχνίδι” έχει αρχίσει και αποκτά σασπένς! Εμείς πρέπει να ολοκληρώσουμε και να κατακτήσουμε/πετύχουμε πράγματα που, τότε πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε ευχηθεί. Τα θυμάστε;

• Βρήκες την δουλειά που είχες ονειρευτεί και το σημαντικότερο, έκανες κάτι για αυτό; (δεν θα ρωτήσω για αύξηση σε τέτοιους καιρούς)

• Γνώρισες εκείνο το πραγματικά καλό παιδί, που κάνει εσένα ακόμα πιο καλό άνθρωπο; (γιατί μόνο τότε είσαι στον σωστό δρόμο)

prince 6945e


• Είχες ωραίες και ξεκούραστες διακοπές το καλοκαίρι; (σε περίπτωση που σου διαφεύγει, οι μακρινοί σου συγγενείς στην Αυστραλία, είναι σε summer holidays αυτήν την περίοδο)

• Πηγες εκείνο το τριήμερο που δεν έχεις πάει ποτέ, μόνο με τις φίλες σου; (Μαριτζίνα το νου σου!)

travel acf14

• Έχασες εκείνα τα (πολλά) παραπανίσια κιλά;

• Άρχισες να προσέχεις την υγεία σου και την διατροφή σου; (το τελευταίο άσε το για μετά τις γιορτές)

food 17a79

• Μετακόμισες επιτέλους στο δικό σου, ολοδικό σου σπίτι; (μάθε εδώ πως!)

meno moni 66b09

• Χώρισες; (από εκείνη την σχέση που την τραβάς χρόνια τώρα, από τα μαλλιά. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος εύκολα, άρα ούτε και οι καταστάσεις...)

• Έγινε η πρόταση γάμου η σωστή; (χωρίς παρενθέσεις)

wedding febea

• Πηγες στην Νέα Υόρκη; (Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ο προορισμός “ονείρων”, που συζητάω πάντα με τις φίλες μου, είναι η Νεα Υορκη. Λετε να προλαβαίνω;)

new york 1d701

• Είδες και τα έξι επεισόδια STAR WARS; (Να σου θυμίσω ότι “Η δύναμη ξυπνα” στις 24 Δεκεμβριου!)

star wars 6bb50

Διάβασε επισης:

6 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο 2015, γιατί μπορείς!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Ιnstagram