Η αναζήτηση του καλύτερου αθλητικού running shoe, μόνο για γυναίκες.

Νικολέττα Ράλλη
Η αναζήτηση του καλύτερου αθλητικού running shoe, μόνο για γυναίκες.

Σας έχω πει ποσό πολύ βαριέμαι το γυμναστήριο; Σας το έχω πει!

Σας έχω πει πόσο πολύ μου αρέσει το τρέξιμο, σε πάρκα, σε άσφαλτο, παντού!; Σας το έχω πει και έχω γράψει αντίστοιχα άρθρα πολλάκις.
Στο σημερινό μου άρθρο λοιπόν, σας προσκαλώ να πάρετε και εσείς τους δρόμους, μόνες ή με παρέα, όχι για να αναζητήσετε τα τελευταία κομμάτια των εκπτώσεων, αλλά για να τρέξετε! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι η καλύτερη γυμναστική, η οποία δεν μας κοστίζει τίποτα, αντιθέτως μας προσφέρει πάρα πολλά. Και για να το κάνουμε όλο αυτό ακόμα πιο ενδιαφέρον, θα αναζητήσω για εσάς το καλύτερο αθλητικό running shoe αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες. Άλλωστε οπότε αποκτάμε κάτι καινούργιο, μας δίνει το έναυσμα και την ανυπομονησία να το δοκιμάσουμε, είτε πρόκειται για ένα πακέτο μαρκαδόρους στα σχολικά χρόνια, είτε για ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια που θα μας δώσουν την αίσθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να το πιστέψουμε!

Από ότι καταλάβατε τα έχω ήδη βρει και μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα adidas ήταν γεμάτη εκπλήξεις!!!

I am a positive energy, And I am never gonna stop!

adidas pure boost x women 2 f9cbe

Με μότο «Είμαι μια θετική ενέργεια και δεν θα σταματήσω ποτέ», η adidas συνεργάστηκε με αθλήτριες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει το pureBOOSTX, ένα running παπούτσι αποκλειστικά για γυναίκες.

Με ένα σχέδιο ειδικά διαμορφωμένο να αγκαλιάζει και να προσαρμόζεται σε κάθε γυναίκειο πόδι, και μια καμάρα η οποία όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δεν ακουμπά στην σόλα του παπουτσιού, η adidas υπόσχεται την απόλυτη αίσθηση ισορροπίας και υποστήριξης σε κάθε μας βήμα αλλά και την αίσθηση ότι δεν τρέχουμε απλά, αλλά αιωρούμαστε! Η σόλα από το υλικό boost, ήδη παγκοσμίως αναγνωρισμένη από τα προηγούμενα μοντέλα, δίνει και εδώ δυνατό παρόν με τις χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας boost, για έξτρα ενέργεια, μετατρέποντας το τρέξιμο στον πιο ευχάριστο τρόπο εκγύμνασης, προτρέποντας μας, να προσέξουμε τον εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε και να γεμίσουμε με positive energy!

Το μόνο που μένει, είναι να το δοκιμάσω!!!


Σύντομα κοντά σας, με τα αποτελέσματα!!!

Το adidas pureBOOSTX είναι διαθέσιμο στα καταστήματα adidas, από τις 3 Φεβρουαρίου.

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram