Nespresso Βεράντα party!!! What else?

Νικολέττα Ράλλη
Nespresso Βεράντα party!!! What else?

Θυμάμαι ότι πάντα με το που άρχιζε να φτιάχνει ο καιρός, ανυπομονούσα για εκείνα τα βράδια στο μπαλκόνι μου με φαγητό, chit-chat και ωραία μουσική. Το μόνιμο παράπονο από τις φίλες μου ήταν το γιατί δεν μαζευόμασταν πιο νωρίς, πριν νυχτώσει, μιας και τα σουαρέ μας γινόντουσαν Κυριακές και την επόμενη όλες έπρεπε να ξυπνήσουμε πρωί. Κάπως έτσι λοιπόν αποφάσισα να διοργανώσω ένα βεράντα- κάλεσμα την περασμένη Κυριακή, νωρίς το μεσημέρι, πολύ ενθουσιασμένη αφού θα εγκαινίαζα και την καινούργια μου Nespresso καφετιέρα.

Όλα είχαν στηθεί όπως πρέπει από αρκετά νωρίς. Η καφετιέρα έτοιμη με το νεράκι της στην ειδική υποδοχή, το aerrocino για λαχταριστό αφρόγαλα λαμποκοπούσε, ενώ είχα ήδη επιλέξει κάψουλες Nespresso για όλα τα γούστα.
Για εμένα άλλωστε, ο καφές είναι ιεροτελεστία, όσον αφορά και το πως τον φτιάχνω, τις μυρωδιές που σου γαργαλούν μύτη και ουρανίσκο, αλλά κυρίως εκείνη η πρώτη γουλιά... Να σας πω συγκεκριμένα ότι αν δεν προλάβω το πρωί να φτιάξω το freddo cappuccino μου, όπως ακριβώς το πίνω με την «δύναμη» της Nespresso, και πάρω κάποιο άλλο take-away, αν δεν ικανοποιήσει τα δικά μου απαιτητικά standards μπορεί και να μου χαλάσει όλη η μέρα (Ταύρος στο ζώδιο μην ξεχνιόμαστε!).

20160515 173043 db11c
IMG 20160523 204650 3a358

Ήθελα να μοιραστώ λοιπόν σήμερα μαζί σας, πέρα από το πόσο όμορφα μπορούμε να περνάμε σπίτι μας όταν μαζευόμαστε για freddo και ότι συνεπάγεται με αυτό, κάποια tips για να γίνουν όλα τέλεια, από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά και μικρά μυστικά (που μόνο μυστικά δεν τα κρατούν) που μου έμαθαν οι εξυπηρετικότατοι πωλητές στην boutique Nespresso, όταν τους ρώτησα πώς φτιάχνω τον τέλειο freddo cappuccino.

Θα χρειαστείτε για τον καφέ:

• Μια μηχανή Nespresso της αρεσκείας σας

20160515 171959 83d90

Κάψουλες Nespresso.
Για ένα freddo cappuccino ή freddo espresso, να προτιμάτε 2 κάψουλες Arpeggio. Αν κάποιος στην παρέα πίνει ντεκαφεινε, 2 κάψουλες Decaffeinato Intenso, είναι ό,τι πρέπει.

• Φρέσκο γάλα - θυμηθείτε να είναι πολύ παγωμένο. Για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέξτε γάλα με χαμηλά λιπαρά.

αμπουλες παγοσ b5bbd

• Μαύρη ζάχαρη
• Κανέλα και σοκολάτα σε σκόνη
• Γυάλινα ποτήρια
• Καλαμάκια
• Κουλουράκια για συνοδευτικό

nespresso2 74db8

Στολίστε το τραπέζι σας με ένα καρό τραπεζομάντηλο, απαραιτήτως φρέσκα λουλούδια, χρωματιστές χαρτοπετσέτες, yummy cupcakes με πολύχρωμα τρουφάκια ενώ επιλέξτε για soundtrack από “Girls Just Want to Have Fun” μέχρι κάτι σε lounge, ανάλογα με την παρέα.

Είμαι σίγουρη ότι οι φίλες σας θα ξετρελαθούν!!! Είστε έτοιμες να δημιουργήσετε τις δικές σας #nespressomoments ?

Καλή διασκέδαση!!!

nespresso nikoletta eac95

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram