Όμορφη 24 ώρες το 24ωρο: Η Funkmartini είναι η 1η πλατφόρμα υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη
Όμορφη 24 ώρες το 24ωρο: Η Funkmartini είναι η 1η πλατφόρμα υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα

Η Νικολέττα Ράλλη το δοκίμασε και μας το παρουσιάζει

Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές και πλατφόρμες, που έχουν δημιουργηθεί για την αναζήτηση διαφορετικών υπηρεσιών, με στόχο να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Εκείνες για να βρεις ταξί, να μάθεις πoιο φαρμακείο εφημερεύει, που μπορείς να πας το βράδυ για ινδικό, για ποτό, σε ποιο κινηματογράφο προβάλλεται η ταινία που περίμενες πώς και πώς. Υπάρχει όμως και μία πλατφόρμα που αφορά την αναζήτηση υπηρεσιών ομορφιάς, ανάλογα και την περιοχή που μένουμε, αλλά διαθέτει ασυναγώνιστες τιμές, που όοοοση έρευνα και να κάναμε στο google, θα σπαταλάγαμε πολύ χρόνο και ενέργεια για να τις εντοπίσουμε. Το όνομα αυτής funkmartini.gr, και πολύ λυπάμαι που δεν σκέφτηκα πρώτη εγώ αυτή την ιδέα!

Γιατί funkmartini? Γιατί είναι funky να μπορείς να κλείνεις το ραντεβού ομορφιάς σου από το κινητό, το pc ή το tablet. Χωρίς άγχος, τόσο χαλαρά και εύκολα σαν να απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένο martini! Με την funkmartini αλλάζει εντελώς ο τρόπος που κλείναμε μέχρι τώρα τις υπηρεσίες ομορφιάς. Τώρα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ακόμα κι όταν το κομμωτήριο είναι κλειστό ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Πάμε όμως να σας παρουσιάσω την χρήση που είναι πάρα πολύ εύκολη για να είστε έτοιμες για ατελείωτο σερφάρισμα και πολλά πολλά ραντεβού για beaute, γιατί πιστέψτε με θα "κολλήσετε".

1. Πληκτρολογούμε www.funkmartini.gr. Ήδη από την homepage εμφανίζεται η επιλογή "γνωστοποίηση τοποθεσίας". Πατώντας "ναι" ο υπολογιστής σας μετά την επιλογή του είδους της υπηρεσίας ομορφιάς, θα σας προτείνει τις πλησιέστερες σε εσάς, αναλόγως με το αν βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο γυμναστήριο. Εάν πάλι θέλετε να επιλέξετε μια άλλη περιοχή, το "κάνει" και αυτό!

hjsdag e6811

2. Αφού ακολουθήσουμε το πρώτο βήμα, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε την υπηρεσία ομορφιάς, αλλά και την ημέρα που μας βολεύει να προγραμματίσουμε το ραντεβού ακόμα και αν δεν είναι για σήμερα.

22 cc464

3. Επέλεξα δοκιμαστικά Μανικιούρ και Πεντικιούρ, για την περιοχή που με ενδιέφερε, για την 1η Απριλίου και κατά προτίμηση, τα αποτελέσματα να εμφανιστούν ξεκινώντας από την χαμηλότερη τιμή.

3 840f3

4. Πατώντας στην επιχείρηση που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα, μπορώ να δω τις υπηρεσίες αναλυτικά αλλά και τις οικονομικότερες τιμές ανά υπηρεσία.

4 475fd

Επανέλαβα τα βήματα 3 και 4 και για υπηρεσίες κομμωτηρίου.

5 46b1b
6 3f996

Διαλέξτε την υπηρεσία ομορφιάς της επιλογής σας και κλείστε ραντεβού με την Ομορφιά εδώ.

Extra beauty tip

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά και στα σχόλια των επισκεπτριών της funkmartini στις υπηρεσίες ομορφιάς που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, και να αφήσετε κι εσείς το δικό σας! Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μπορείς κι εσύ να την αξιολογήσεις κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης.

Πριν σας χαιρετήσω και σας ευχηθώ καλά ραντεβού, γιατί πλησιάζουν και μέρες διακοπών και όλες θα έχουμε ανάγκη τα beaute μας, ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω πολύ σημαντικότερο screen shot...

Το κοινωνικό αποτύπωμα της Funkmartini

7 c8601

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli