Μια παγίδα με έκανε... νοικοκυρά!

Νικολέττα Ράλλη
Μια παγίδα με έκανε... νοικοκυρά!

Μια παγίδα μου .... έλυσε τα χέρια

Δεν θέλω να σας πω ψέματα, δεν είμαι και η καλύτερη νοικοκυρά. Δηλαδή ΟΚ είμαι αλλά ορισμένες φορές είμαι αρκετά αφηρημένη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Μπορεί να φτιάχνω τα τέλεια φαγητά, στην ζαχαροπλαστική να είμαι αστέρι, στο σιγύρισμα να μην έχω ταίρι αλλά στο πλύσιμο των ρούχων... κάπως το μπερδεύω γιατί πολύ απλά, έχω πολλά κομμάτια απροσδιορίστου χρώματος και φυσικά φλοράλ στην ντουλάπα μου.

Μια κόκκινη κάλτσα στην πλύση μαζί με λευκά, μια γαλάζια πετσέτα παρέα στον κάδο με τα σεντόνια... κάπως έτσι τα ρούχα μου συχνά βγαίνουν αγνώριστα από το πλυντήριο και με απογοητεύουν. Αφενός γιατί βγαίνουν ουσιαστικά χαλασμένα και αφετέρου γιατί είμαι ΤΟΣΟ αφηρημένη! Προσπαθώ να είμαι πιο προσεκτική, το ορκίζομαι όμως δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά πλέον δεν έχω τίποτε να φοβηθώ γιατί το ...φάρμακο για την αφηρημάδα μου βρέθηκε στο ράφι του σούπερ μάρκετ!

Ήταν ένα απόγευμα σαν όλα τα άλλα όταν η ζωή και τα ρούχα μου άλλαξαν χάρη στις χρωμοπαγίδες (πόσο ωραίο όνομα!). Θα σας εξηγήσω... Οι χρωμοπαγίδες πλυσίματος K2r®Colour Catcher® είναι το πιο απίθανο προϊόν ever! Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της, η χρωμοπαγίδα (μοιάζει αρκετά με ένα κομμάτι πανιού) δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και τη βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία στα ρούχα. Σε απλά ελληνικά: Τα ρούχα δεν αλλάζουν χρώμα, δεν μεταφέρονται οι ρύποι και οι αγαπημένες μου φούστες, τα μοναδικά μου φορέματα και τα συλλεκτικά μου T shirt σχεδόν λάμπουν! Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν χρειάζεται να είμαι προσεκτική... μπορώ να βάζω στο πλυντήριο όλα τα χρώματα μαζί!

Ούτε να περιμένω να μαζευτούν αρκετά χρειάζεται ούτε να αναρωτιέμαι τίνος είναι αυτά τα ρούχα που βγήκαν από το πλυντήριο. Με λίγα λόγια, οι χρωμοπαγίδες όχι μόνο προστατεύουν τα ρούχα αλλά εξοικονομούν και χρήματα αφού λιγοστεύουν τα πολλά πλυντήρια! Πως θα τις χρησιμοποιήσετε; Πανεύκολα! Απλά ρίχνετε μια χρωμοπαγίδα μαζί με τα ρούχα στον κάδο, βάζετε απορρυπαντικό και την αφαιρείτε όταν τελειώσει το πλυντήριο.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να με πει ούτε αφηρημένη, ούτε... ανοικοκύρευτη (που δεν ήμουν έτσι κι αλλιώς) και κυρίως η ντουλάπα μου είναι γεμάτη λαμπερά, φρέσκα ρούχα στα σωστά χρώματα! Και να θυμάστε! Είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι και για το πλυντήριο και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα, ενώ είναι ασφαλής και για το στεγνωτήριο. Με λίγα λόγια σωτήρια!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli