Μπορεί ένας άντρας να είναι σέξι; Μπορεί…

Νικολέττα Ράλλη
Μπορεί ένας άντρας να είναι σέξι; Μπορεί…

Ενα θέμα... αποκλειστικά για άντρες!

Καλωσόρισες RatPack.Gr! Το ολοκαίνουργιο site μόνο για άντρες, αλλά και φίλες αυτών, είναι γεγονός και για τον λόγο αυτό αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τον «χώρο» μου εδώ και να ασχοληθώ με ένα άρθρο που να αφορά άντρες και να ελπίσω γιατί όχι σε μία μελλοντική μου συνεργασία με το site αυτό.

Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσω για μόδα και ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από κανενός αρσενικού την ντουλάπα.
Σέξι μπορεί να χαρακτηριστεί η αύρα ενός ανθρώπου, το λεγόμενο σεξαπίλ, αλλά αυτό επειδή ή το έχεις ή δεν το έχεις, προτίμησα να σας στείλω για ψώνια για να κάνουμε μια καλή αρχή..
Το νου σας!

Τα κομμάτια εκείνα που δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου και θα σε κάνουν να «αισθανθείς»:

Το δερμάτινο perfecto μπουφάν
Για το φθινόπωρο του 2016 η μόδα προστάζει perfecto δερμάτινα μπουφάν καθώς και bomber jackets. Τα πρώτα είναι το πλέον διαχρονικό κομμάτι, που δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα τα κακά παιδιά των μεγάλων ταινιών του Hollywood, δεν το έβγαζαν από πάνω τους, παρα μόνο για να κοιμηθούν. Πέρα από το κλασσικό μαύρο, τόλμησε και κάτι σε μπορντό αποχρώσεις. Το bomber τύπου fly/λιμενικού είναι το μπουφάν εκείνο, που ίσως και να το έχει κάπου η μάνα σου κρυμμένο από την εποχή του λυκείου και των καταλήψεων. Απέφυγε φυσικά να το φορέσεις ανάποδα, όπως έκανες στα 16 σου!

0706332600 6 1 1

Μαύρο ζιβάγκο και λευκό t-shirt
Χωρίς περιττά σχόλια, κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και το στυλ του, πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα του αυτά τα δυο κομμάτια. Συνδυάστε ιδανικά, με μαύρο στενό παντελόνι.

a streetcar named desire

Τσάντα backpack
Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι επαγγελματικά, ούτε αν χρειάζεσαι κάποιο είδος τσάντας στην καθημερινότητα σου. Έχω να σου προτείνω όμως το εξής: ΑΣΕ την τσάντα/χαρτοφύλακα/φάκελο στην άκρη και προτίμησε ένα κυριλάτο δερμάτινο backpack, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις και με κουστούμι και με φόρμα!

6070105100 2 4 1

Μαύρα γυαλιά
Είσαι άντρας και όχι γκόμενα!!! Βρες τον ιδανικό τύπο γυαλιού που σου ταιριάζει και μείνε σε αυτό. Ασε αυτού του είδους πειραματισμούς σε άλλους. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, σαν αυτό της φωτογραφίας, είναι κάτι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπου.

vy peace out 8

Άρωμα
Μην φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς τα κλειδιά σου, το κινητό σου και το άρωμα σου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα για μια γυναικά από έναν άντρα, που όχι απλά εκπέμπει καθαριότητα αλλά αφήνει και το άρωμα του στον χώρο. Απέφυγε βαριά κολόνια τύπου Drakkar Noir και προτίμησε κάτι με πινελιές σανταλόξυλου και κέδρου.

8439816 fpx

See you next week!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram