Μικρά μυστικά ομορφιάς για τέλειο αποτέλεσμα!

Νικολέττα Ράλλη
Μικρά μυστικά ομορφιάς για τέλειο αποτέλεσμα!

Καλημέρα φίλες μου!! Σήμερα θα μιλήσουμε για ομορφιά. Δεν θυμάμαι αν στο παρελθόν, σας είχα αναφέρει, ότι ένα από τα πιο αγαπημένα μου foundation, είναι το Double Wear της Estee Lauder. Οι λόγοι πολλοί. Κάποιοι από αυτούς, το ότι είναι πολύ καλυπτικό, χωρίς να είναι βαρύ και ότι μια πολύ μικρή δόση foundation αρκεί για ολόκληρο το πρόσωπο. Την περασμένη εβδομάδα, σε μια στήλη ομορφιάς, διάβασα ότι ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα, το νέο Double WearNude Cushion Stick. Ένα πρακτικό στικ με κρυφό μηχανισμό, όπου σου δίνει την ευκαιρία με το ενσωματωμένο σφουγγαράκι του, να πετάξεις τα πινέλα στην άκρη και να έχεις το πιο τέλειο και πάνω από όλα γρήγορο αποτέλεσμα. Μια επίσκεψη στo Hondos Center της Γλυφάδας και η γνωριμία μου με την Σύμβουλο Ομορφιάς της Estee Lauder, Σοφία, ήταν αρκετή για να με κάνει να γνωρίσω από κοντά το νέο Double Wear Nude, Cushion Stick Radiant MakeUp.

res 1477332316115

Πριν και την δική σας επίσκεψη στο πλησιέστερο stand της Estee Lauder, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα εξής μυστικά:
· Ανάλογα με την ποσότητα foundation που χρειάζεστε, στρίβετε και το στικ σας. Σε περίπτωση λάθος ποσότητας όμως, έχετε την ευκαιρία να το «πάρετε» πίσω, στρίβοντας αντίστροφα.
· Και το νέο Double Wear Nude Cushion Stick Radiant MakeUp, κυκλοφορεί σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις, για να βρεις αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο δικό σου δέρμα.

IMG 20161020 141230


· Ξεβιδώνοντας το σφουγγαράκι από την κεφαλή του σικ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το foundation, όπως και κάθε συσκευασία makeup.
· Λόγω της ρύθμισης της ποσότητας, θα έχετε στην κατοχή σας ένα makeup, που απλά δεν τελειώνει ποτέ!
· Το νέο Double Wear Nude Stick, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και κατά την διάρκεια της ημέρας, διορθώνοντας το μακιγιάζ σας.

res 1477331914935


· Τα υπόλοιπα θα σας τα πει η Σοφία ή κάποια από τις εξυπηρετικότατες και εξειδικευμένες Συμβούλους Ομορφιάς της Estee Lauder.

Το επόμενο πρωί:



Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram