Είμαι έγκυος!?

Νικολέττα Ράλλη
Είμαι έγκυος!?

Μια ερώτηση, μια πρόταση, χίλιες σκέψεις. Μια στιγμή που θα σου αλλάξει ολόκληρη την ζωή και είναι το απόλυτο παράδειγμα για την λαϊκή ρήση, όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει ένα λεπτό.

Με μεγάλη μου χαρά έχω διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια, ότι παρότι διανύουμε σαν χωρά μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις της ιστορίας μας, αντί οι ανθρώπινες σχέσεις να έχουν «χαλάσει» λόγω πρακτικών δυσκολίων, να συμβαίνει το αντίθετο. Και οι γάμοι έχουν αυξηθεί, αλλά και οι εγκυμοσύνες, αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό της χώρας μας.

Σιγουρά για την παρατήρηση μου αυτή, πέρα από τις στατιστικές έρευνες, παίζει μεγάλο ρόλο, ότι και εγώ η ιδιά είμαι σε αυτό που λέγεται ηλικία γάμου, αρά και κατ' επέκταση δημιουργίας οικογένειας και για οπότε το ξεχνώ λόγω φόρτου εργασίας, είναι πάντα εκεί οι φίλες συμμαθήτριες, συμφοιτήτριες να μου το υπενθυμίζουν μέσω Facebook! Άντε με το καλό και στα δικά μας…

Η σημαντικότερη στιγμή στην ζωή μια γυναίκας, είναι αδιαμφισβήτητα η μέρα που γίνεται μητέρα. Δεν το έχω ζήσει, αλλά βλέποντας αγαπημένους κοντινούς ανθρώπους να το ζουν, ένιωσα αυτό το δέος που σου προκαλεί το θαύμα της γέννησης. Η δεύτερη σημαντικότερη μέρα στην ζωή μας, ή μάλλον στιγμή, είναι εκείνη που όχι απλά αντιλαμβάνεσαι, αλλά και επιβεβαιώνεσαι με ένα τεστ εγκυμοσύνης ότι είσαι έγκυος!!! Θυμάμαι άπειρες σκηνές από ταινίες και σειρές με ενθουσιασμένες ή τρομαγμένες γυναίκες, να αγωνιούν και να περιμένουν τι θα δείξει το μαγικό στιχάκι. Που θέλω να καταλήξω όμως με όλα τα παραπάνω; Καταρχάς στην απενεχοποίηση του «Είμαι έγκυος», διότι είναι κάτι το οποίο καμία γυναίκα δεν πρέπει να ξεχνά ότι είναι ευλογιά και μια μοναδική εμπειρία και δεύτερον πλέον με την βοήθεια της επιστήμης και ποιο συγκεκριμένα του Predictor, μπορείς να ξέρεις εγκαίρως για να πράξεις αναλόγως αν περιμένεις μωράκι.

Πριν μείνεις έγκυος

Κάθε γυναικά ενεργή σεξουαλικά, οφείλει να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε περίπτωση που θέλει να μείνει έγκυος, αλλά και για άλλους ορμονικούς λογούς, καλό θα ήταν να ξέρει ποιες είναι η γόνιμες μέρες. Κάτι άλλο που επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, είναι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως: η καθυστέρηση της περιόδου, η πρωινή ναυτία, οι επώδυνοι μαστοί, η συχνουρία, η υπερβολική κούραση, οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, όπως και η αποστροφή ή έντονη επιθυμία για ορισμένες τροφές. Αν παρουσιάσεις λοιπόν κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, το μόνο που σου λείπει είναι η επιβεβαίωση και μάλιστα όσο το γρηγορότερο γίνεται. Διότι όσο πιο γρήγορα μάθεις τα χαρμόσυνα νέα, θα μπορέσεις να αποβάλλεις την περιττή νευρικότητα και άγχος, μα κυρίως να αρχίσεις να φτιάχνεις τον τρόπο που ζεις και πάνω από όλα να προσέξεις την υγεία σου.

Το τεστ εγκυμοσύνης Predictor

main

Το τεστ εγκυμοσύνης Predictor επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να μάθουν εάν είναι έγκυες ή όχι το νωρίτερο και ταχύτερο δυνατόν. Μπορεί να ανιχνεύσει την εγκυμοσύνη έως και 6 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης, ενώ αρκεί μόνο 1 λεπτό μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ροζ γραμμή που θα σου αλλάξει την ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.predictor.gr

- Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

- Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

- Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli