Διαλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για το μακιγιάζ σου

Νικολέττα Ράλλη
Διαλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για το μακιγιάζ σου

Όταν μια μάσκαρα έχει το όνομα «Better than Sex» καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να μην αναζητήσεις περί τίνος προϊόντος πρόκειται! Κάπως έτσι εξομολογούμαι ότι ξεκίνησε η πρώτη μου επαφή με την εταιρεία καλλυντικών Too Faced που την βρίσκετε αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA και στο sephora.gr. Από την Better than Sex! μάσκαρα για υπερπαραγωγή βλεφαρίδες μέχρι και το μαγικό Lip Injection lip gloss για πλούσια, μεγάλα χείλη μόλις με μια στρώση, θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας κάποια από τα Too Faced προϊόντα που θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ!

LIP INJECTION, διογκωτικό χειλιών

Μια ομοιόμορφη στρώση του Lip Injection, αρκεί για να δείτε τα χείλη σας αμέσως πιο πλούσια. Σαρκώδη, σαγηνευτικά χείλη αλλά και πιο ενυδατωμένα από ποτέ, μιας και το μυστικό του κρύβεται στο έλαιο αβοκάντο και τζοτζόμπα.

Sketch Marker, το eyeliner πένα

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ που γενικά δεν το πολυέχω με την τέχνη του μακιγιάζ, αυτό που σίγουρα δεν κατάφερα ποτέ μου είναι να «απλώσω» μια σωστή γραμμή eyeliner! To Sketch Marker ένα εξελιγμένο υγρό eyeliner και εμπνευσμένο από το ιαπωνικό στυλό καλλιγραφίας, ήρθε να δώσει την λύση. Είναι υγρό, πυκνό και αδιάβροχο, ενώ η εύκαμπτη άκρη του καθιστά εύκολη τη σχεδίαση γραμμών, όποιου πάχους και αν επιθυμείτε. Θα σας πρότεινα να τολμήσετε και ένα άλλο χρώμα πέρα από το μαύρο, μιας και η παλέτα είναι πλούσια από παστέλ μέχρι πιο έντονες αποχρώσεις.

Better Than Sex Mascara, μια μάσκαρα, η οποία φωνάζει ότι είναι "Better Than Sex"!

Με βουρτσάκι εμπνευσμένο από τις καμπύλες του γυναικείου σώματος σε σχήμα κλεψύδρας, για να επιτρέψει στις πολυδιάστατες ίνες να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του μαύρου χρώματος και να αποκτήσετε τις πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες που είχατε ποτέ!

Φέτος τις γιορτές πρέπει το τσαντάκι σας να είναι πανέτοιμο για κάθε περίσταση – μπείτε στο www.sephora.gr και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Καλές γιορτές!!!!!!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli