Hotel Story

Νικολέττα Ράλλη
Hotel Story

Η αλήθεια είναι πως με εκείνα και τα άλλα και τις πολλές αλλαγές, τον τελευταίο καιρό στην ζωή μου, δεν αναφέρθηκα μέσα απο αυτό εδώ το blog, σε μια πρωτόγνωρη για εμένα εμπειρία: το πως είναι να μένεις σχεδόν μόνιμα, σε ξενοδοχείο.

Απο τα μέσα Οκτώβρη, οπότε και ξεκινήσαμε το "’Ολα Καλά" στο Μακεδονία tv, από Δευτέρα έως και Παρασκευή μένω στην Θεσσαλονίκη. Μία με την αναμονή των τηλεοπτικών αδειών, μία με κάποιες άλλες υποχρεώσεις, δεν είχα μπει στην διαδικασία αναζήτησης σπιτιού μιας και το να μένω σε ξενοδοχείο ήταν πιο βολικό.

IMG 20161210 120400

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι όλες μου οι φίλες, μου έλεγαν πόσο τυχερή είμαι, που θα τα έχω όλα έτοιμα, τις πετσετούλες μου τις καθαρές, το κρεβάτι μου στρωμένο, πρωινό έτοιμο και ό, τι άλλο έχω όρεξη, και σοκολατάκια στο μαξιλάρι για καληνύχτα! Όλα αυτά πολύ σωστά και όντως αληθινά και η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση με βοήθησε αρκετά και στα νεα δεδομένα, αλλα και στο να μου μείνει πολύτιμος χρόνος για την εκπομπή μας. Αυτό όμως που δεν περιλαμβάνεται σε όλα τα παραπάνω και το καταλαβαίνεις μόνο αν περνάς τα 2/3 της ζωής σου σε ξενοδοχείο... Κεφάλαιο 1ο: ειναι αυτή η θλιψη που έχουν χώροι σαν και αυτούς, όσο τέλειοι κι αν είναι...

IMG 20170104 211759 01

Η θλίψη βέβαια ισχύει για όλους εμάς που είμαστε μόνοι μας, είτε λόγω κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού που κρατάει δυο μέρες, είτε του δικού μου, που κρατάει πέντε. Ενα δωμάτιο ξενοδοχείου ποτέ δεν θα είναι σαν το σπίτι σου και ακόμα κι αν είναι όλα τακτοποιημένα και σινιαρισμενα, σου λείπει και λίγο αυτός ο χαμούλης που ενίοτε επικρατούσε στο δικό σου σπιτικό, γιατί τουλάχιστον είχες ψυγείο..

IMG 20170103 111313 01

Κεφάλαιο 2ο: Δεν έχεις βάση. Σκεφτείτε να πακετάρετε και να ξεπακετάρετε, 2 φορες την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα. Το να μένεις σε ξενοδοχείο, δεν σημαίνει οτι υπάρχει ενα δωμάτιο συγκεκριμένο, που πάντα θα σε περιμένει. Μην ξεχνάμε οτι η Θεσσαλονίκη ειναι απο τις πρώτες πόλεις σε τουρισμό και με τα περισσότερα ξενοδοχεία fully booked τα Σαββατοκύριακα.
Κεφάλαιο 3ο: Γίνεσαι σπάταλος! Εννοείται οτι κάθε μέρα τρως έξω ή παραγγέλνεις room service. Δεν έχεις ουτε την δική σου κουζίνα, ουτε την μαμά σου στο παραδίπλα σπίτι να πας για βραδινό.

IMG 20170103 192826 01

Κεφάλαιο 4ο: Γίνεσαι σπάταλος πολύ! Ας υποθέσουμε οτι μέσα σε μια μέρα ο χρόνος που αφιερώνω στην εκπομπή, κατα μέσο όρο, ειναι 6 ωρες. Τις υπόλοιπες ώρες, τι? Βόλτες στα μαγαζιά, για καφέ, για φαγητό, για ποτό. Οτιδήποτε δηλαδή θα με κρατήσει εκτος της μελαγχολίας του δωματίου, τουλάχιστον μέχρι και τις 23:00 το βράδυ. Δεν είσαι σε ρομαντικές διακοπές με τον καλό σου, να ανυπομονείς να γυρίσεις στο δωμάτιο... Θυμάμαι τις πρώτες εβδομάδες κοιμόμουν απο τις 22:00 το βράδυ...

IMG 20161122 102337 01 01


Επίλογος: Ολα τα παραπάνω με μια δόση χιούμορ και καθόλου γκρίνιας. Είμαι σίγουρη οτι θα είναι μία εμπειρία ζωής, με ό, τι περιλαμβάνει (ανθρώπους, στιγμές), που θα την θυμάμαι για μια ζωή, συν του οτι αυτό το "ταξίδι" γίνεται με αφορμή την δουλειά μου, που αγαπάω πολύ, στην ωραιότερη πόλη της Ελλάδας...

IMG 20161206 091957 02

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram