Online shopping πιο εύκολο από ποτέ με την εγγύηση του e-xclusive.com!

Νικολέττα Ράλλη
Online shopping πιο εύκολο από ποτέ με την εγγύηση του  e-xclusive.com!

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και του internet, για όλες εμάς τις πολυάσχολες γυναίκες, έχει συμβάλλει σε ένα επιπλέον καλό που δεν είναι άλλο από το online shopping. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως το να δουλεύεις πολλές ώρες ή να είσαι full time mom, το γεγονός του να έχεις τη δυνατότητα να παραγγέλνεις άνετη από τον καναπέ του σπιτιού σου, οτιδήποτε χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα, το λες και επιτυχία! Επιτυχία και ευτυχία όταν το πακέτο σου “έρχεται” ακόμα και μέσα σε 24ώρες στην πόρτα του σπιτιού σου.

Tους τελευταίους μήνες λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων που χρειάζεται κάθε εβδομάδα να ταξιδεύω Αθήνα – Θεσσαλονίκη, το online shopping μου είχε πραγματικά λύσει τα χέρια. Το μόνο που είχα ενδοιασμούς να ψωνίσω online ήταν ρούχα και το γεγονός που με κρατούσε πίσω ήταν ότι θεωρούσα δύσκολο να πετύχεις το σωστό μέγεθος χωρίς να το έχεις δοκιμάσει αλλά κυρίως χωρίς να μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα. Αλλά πού χρόνος πλέον για να γυρνάω στα μαγαζιά? Συνεπώς ρώτησα μια φίλη μου αν έχει ψωνίσει ποτέ ρούχα online και αν είναι ευχαριστημένη με το προϊόν που έρχεται σπίτι της και προς έκπληξή μου η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Κάπως έτσι έψαξα και ανακάλυψα και εγώ το online store γυναικείων ρούχων www.e-xclusive.com.

Η εταιρεία e-xclusive, είναι μια εταιρεία γυναίκειας ένδυσης, με ρούχα και σχέδια για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλους τους τύπους γυναικών. Στην πλειοψηφία τους, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αναγράφουν ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ'', ενώ μέσα στην μεγάλη ποικιλία προιόντων μπορείτε να βρείτε και ρούχα εγκυμοσύνης, αλλά και μεγάλα μεγέθη. Συνεπώς καλύπτει όλες τις ανάγκες μας και το ότι κατασκευάζονται στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση της ποιότητάς τους.

Αρχικά ρίχνοντας μια ματιά στο site και επιλέγοντας αυτά που μου άρεσαν και μου ταιριάζουν, ανακάλυψα εντελώς συμπτωματικά ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας είναι στη νέα μου γειτονιά στην Θεσσαλονίκη, άρα ευκαιρία βρήκα και εγώ να «δαμάσω» την περιέργειά μου και να δοκιμάσω τα ρούχα από κοντά. Έτσι λοιπόν τι καλύτερο από το να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου δείχνοντάς σας εικόνες από τις επιλογές που έκανα από το site, και πώς ακριβώς είναι όταν τις δοκίμασα στο κατάστημα – πραγματικά μου ήρθαν κουτί! Δώστε βάση και στις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ θα ήθελα πραγματικά πολύ να μπορούσατε να «αγγίξετε» και “να νιώσετε” την ποιότητα τους.

Το μαύρο φόρεμα

maur forema1
mauro forema2

Το πιο τέλειο πράσινο χρώμα

f1
prasini forema 2

Μπουφάν με τέλειο ανάγλυφο σχέδιο και σκούρο τζιν καμπάνα

mpoufan 1
nikolentrikverpgt

Μπαλαρίνα ξανά

Mpalarina 1
mpalarina 2

Μπούστο με print φλαμίνγκο

flamingo
flamingo 2

Α, σας είπα ότι έρχονται σε 24 ώρες στο κατώφλι σας σε ένα όμορφο packaging με το φυλλάδιο της εταιρίας; ‘Ένα δώρο για τον εαυτό σας στην πόρτα του σπιτιού σας. Εγώ μόλις έκανα την παραλαβή μου – εσείς;

paketo x
paketo x2
paketo x3

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli