«Μουσουλμάνα!!! Φούνταρέ τη στη θάλασσα»

Νικολέττα Ράλλη
«Μουσουλμάνα!!! Φούνταρέ τη στη θάλασσα»

Στην σημερινή μου πτήση για Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκα αόρατη και το απόλαυσα αρκετά μπορώ να πω! Ενώ οι αεροσυνοδoί περνούσαν με το καροτσάκι "Καφέ- Τσάι- Τσάι- Καφέ", αφού προσέφεραν ρόφημα και μπισκότο ελληνικής παραγωγής στους δύο διπλανούς μου κυρίους, απλά προχώρησαν στην επόμενη σειρά. Το θέμα που θα ήθελα να θίξω σήμερα με αφορμή και αυτο το σκηνικό, αλλά και την προβολή της ταινίας, αλλά και ένα θα ήθελα να πιστεύω ατυχές σχόλιο στα σοσιαλ μου, είναι η λεγόμενη (δική μου λέξη) "αορατοσύνη". Πιο συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορίες της:

Α) Επιλέγω να είμαι αόρατος

Β) Επιλέγουν οι άλλοι να είμαι αόρατος

Γ) Επιβάλλεται σε ορισμένες περιπτώσεις να είμαι αόρατος

Screenshot 2017 03 06 11 24 18
Screenshot 2017 03 05 17 51 35

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν κάποιοι μοναχικοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής. Θέλουν να είναι μόνοι τους, έχουν πλάσει τον δικό τους κόσμο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αντικοινωνικοί και το σημαντικότερο δεν έχουν έχουν σκοπό ούτε πρόκειται να πειράξουν κανένα.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκω πχ. εγώ ακόμα και αν πρόκειται για αυτό το μικρό παράδειγμα στο αεροπλάνο. Κατά τα άλλα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην επαγγελματική ή προσωπική μου ζωή θα ήταν πράγματι ανησυχητικό.

Στην τρίτη κατηγορία δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ανήκουν οι παρακάτω άνθρωποι. Αναφέρομαι σε εκείνους που είναι διανοητικά αμόρφωτοι έως και επικίνδυνοι και πραγματικά θα έπρεπε μερικές φορές να κλείνονται στο καβούκι τους και όπως λέω εγώ: Σεβασμός ή αλλιώς σκασμός! Ποιοι είναι αυτοί στην προκειμένη περίπτωση; Είναι όλοι εκείνοι που συνήθως είναι ή ρατσιστές ή ομοφοβικοι ή απλά πολύ μα πάρα πολύ κακοί και με αφορμή το βήμα που τους δίνεται μέσω των social media, είναι έτοιμοι να πετάξουν την χολή τους (συμφωνει μαζί μου και ο Ewan McGregor, στον ανανεωμένο μονόλογο "Choose Life" του Τ2). Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν γκρουπ στο fb, δεν με ενδιαφέρει ακόμα και αν μου στείλουν κάποιο direct μήνυμα που να εκφράζουν μια ακραία άποψη, αν μη τι άλλο θα την σεβαστώ και θα απαντήσω. Αλλά όταν γράφεις comment δημοσίως στο ανοιχτό προφίλ μου, ετοιμάσου να σε φέρω και σαν αρνητικό παράδειγμα μέσα από αυτό το blog, αλλά και να φας ένα ωραιότατο block!

Η φωτογραφία που ανέβασα εχθές με μια κοπέλα με μαντίλα να φωτογραφίζει τον Θερμαϊκό και το σχόλιο ενός επικίνδυνου για την κοινωνία ανθρώπου:

Τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλία και όπως λέει και ο Renton (Ewan McGregor) "Choose Life"!

ΥΓ: Block γιατι μπορώ και τα social media αυτά, είναι δικά μου και μόνο δικά μου και όχι chat room για καθυστερημένα. Βlock σε όσους έβριζαν το παιδί με την Πόρσε, σε όσους έβριζαν τον πατέρα που έχασε στο ίδιο ατύχημα γυναίκα και παιδί που μίλησε στις κάμερες και φυσικά σε όσους προβάλoυν εμένα ή οποιονδήποτε αγαπώ. Ουστ!

Αν αγαπάτε τους ανθρώπους, τα ζώα, την φύση και οτιδήποτε αναπνέει σε αυτή την γη, μπορείτε να με ακολουθήσετε εδώ:

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram