Αυτή η σοκολάτα δεν θα λείψει από καμία τσάντα…

Νικολέττα Ράλλη
Αυτή η σοκολάτα δεν θα λείψει από καμία τσάντα…

Κομοδίνο, τραπέζι κουζίνας, γραφείο, σάκο γυμναστήριου και άλλα πολλά!

Δεν ξέρω αν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων, όπως είμαι εγώ, όπου αρκετές (πολλές!) φορές, μέσα στην ημέρα, έχω αυτό που λεμέ «μια λιγουρίτσα» για κάτι γλυκό. Και αν πιστεύετε ότι ακόμα και εγώ που έχω -ας πούμε- το επιθυμητό βάρος, δεν σκέφτομαι ενοχικά, αφού φάω την σοκολάτα μου λαίμαργα… πλανάστε. Η αλήθεια είναι πως όταν θέλεις να προσέχεις την διατροφή σου και θες να αισθάνεσαι όμορφα μέσα στα ρούχα σου, ανεξαρτήτως εποχής, καλό είναι να προσέχεις.

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό. Το μυστικό της απόλυτης σοκολατένιας απόλαυσης, που μόνο ένοχη δεν την λες!

Η ελληνική εταιρεία ΛΑΒΔΑΣ, (ναι αυτή που μας μεγάλωσε και μας μεγαλώνει ακόμα με τις πιο απολαυστικές καραμέλες!), λανσάρει τις πιο τέλειες σοκολάτες που έχεις δοκιμάσει ποτέ (εγγύηση), χωρίς καμία απολύτως προσθήκη ζάχαρης,(μα πόσο χαρούμενη είμαι) αλλά με συστατικά φυσικής προέλευσης (ακόμα πιο super), από το φυτό stevia και μαλτιλόλη.

Εμείς που θέλουμε να συνδυάζουμε την απόλαυση με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής θα μπορέσουμε να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών σοκολάτας και φρούτων, όπως τα super fruits cranberries, blueberries, αλλά και τις πιο κλασικές φράουλα και πορτοκάλι.

ralli no sugar 2

Εγώ δοκίμασα και πραγματικά ξετρελάθηκα με τις πιο κλασικές γεύσεις SOKOLATA γάλακτος με φράουλα, αλλά και με την SOKOLATA bitter με πορτοκάλι. Τις απήλαυσα χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό αφού συνδυάζουν το ιδανικό γλυκό – σνακ: υγιεινό με gourmet απόλαυση για άψογη σιλουέτα!

Τις βρίσκετε και σε σούπερ μαρκετ και σε περίπτερα!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας…

no sugar ralli telos

Xxxx