Το μυστικό μου για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Νικολέττα Ράλλη
Το μυστικό μου για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Καλημέρα φίλες μου! Εύχομαι να απολαμβάνετε τις ευχάριστα υψηλές θερμοκρασίες και να ονειρεύεστε από τώρα καλοκαιρινούς προορισμούς.

Στο σημερινό μου άρθρο θα μιλήσουμε για ομορφιά και πιο συγκεκριμένα για τα μαλλιά μας. Θα πάρω σαν παράδειγμα εμένα, που νομίζω ότι τα μαλλιά μου φέτος έχουν ταλαιπωρηθεί πιο πολύ από ποτέ. Καθημερινό χτένισμα με πιστολάκι, χρήση όλων των απαραίτητων εργαλείων κομμωτικής για να πέτυχει η τέλεια μπούκλα και το ίσιωμα «πράσο». Σίγουρα με την κομμώτρια μου, την Λίνα, χρησιμοποιούμε διάφορα προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα, αλλά η σωστή δουλειά ξεκινάει από το σπίτι και πιο συγκεκριμένα από το λούσιμο. Τους τελευταίους μήνες ανακάλυψα τη σειρά περιποίησης μαλλιών, Nature Moments από τον Schwarzkopf, με συστατικά εμπνευσμένα από την φύση. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, συμβατότητα με κάθε τύπο δέρματος, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σειρών για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Η δική μου επιλογή είναι το σαμπουάν και το conditioner Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera, κατά της ψαλίδας. Με λάδι ελιάς - γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες - και με αλόη, ένα από τα πιο πολύτιμα φυτά που μας χαρίζει η φύση, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνη Α, C, φολλικό οξύ, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν στην πρόληψη δημιουργίας της ψαλίδας, αλλά θα μειωθεί αισθητά το φριζάρισμα και το σπάσιμο της τρίχας.

Οι υπόλοιπες σειρές είναι οι εξής:

wkrhwjkeh
  1. Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού και Έλαιο Σύκου για δύναμη και θρέψη
  2. Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia για επανόρθωση και ενυδάτωση
  3. Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου για προστασία χρώματος και λάμψη
  4. Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα για όγκο και πυκνότητα

Θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει!!!

jshfejkh

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/NikolettaRalli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli