Τι έχει η βαλίτσα σου πριν ξεκινήσεις για το bachelorette της κολλητής σου στο νησί

Τι έχει η βαλίτσα σου πριν ξεκινήσεις για το bachelorette της κολλητής σου στο νησί

Αγαπημένες μου φίλες, η πιο σημαντική μέρα του χρόνου έφτασε! Απευθυνόμενη λοιπόν στις κολλητές μου και στις απανταχού κουμπάρες και παρανύφους της χώρας, σήμερα θα ασχοληθώ με το στήσιμο του καλύτερου μπάτσελορ που ζήσατε ποτέ. Γιατί η κολλητή η σωστή, στο στήσιμο του πάρτι της κολλητής bride to be φαίνεται.

Καταρχάς συγκέντρωσε το budget από φίλες, συγγενείς και κουμπάρα και βάσει αυτού αποφάσισε εάν θα φύγετε εκτός πόλης ή αν θα βολτάρετε στα σοκάκια του κέντρου για ατελείωτο πάρτι. Τις λεπτομέρειες τις αφήνω σε εσένα, αλλά ακολουθεί η δική μου πρόταση:

Μπάτσελορ σε παραλιακό ξενοδοχείο.

1 255909 1

Τοποθεσία:

Οποιοδήποτε ξενοδοχείο έχει παραλία ή εξωτερική πισίνα και απαραιτήτως σπα. Μην βιαστείς να κλείσεις το πιο ακριβό, γιατί θα βρεις προσφορές σε καλά ξενοδοχεία που ούτε φανταζόσουν. Μην ντραπείς ότι είναι για μπάτσελορ και ότι θα διαφημίσετε την παραμονή σας σε όλα τα social media, και να ζητήσετε μια καλύτερη τιμή.

Ρούχα:

983c64ff3cabb2eb4337f57e36db8b36

Το μαγιό σου, ένα αέρινο φόρεμα, μια φόρμα για το σωστό πιτζάμα πάρτι, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ένα ελαφρύ μπουφάν, μια μπασμίνα και ό,τι άλλο επιθυμείς.

Δώρα για καλεσμένες:

TB Hen Party Sash 800x800

Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου δωράκια για όλες τις καλεσμένες, που στην καλύτερη περίπτωση μα είναι δέκα στον αριθμό. Ένα κιτ περιποίησης με αντηλιακό, lip balm και ένα παρεό, που θα μπορέσουν και μα χρησιμοποιήσουν στην παραλία.

Αντηλιακό:

Το ανέφερα και παραπάνω και πρέπει να το ξαναπώ. Οπωσδήποτε φρόντισε να έχεις και για εσένα και για τις φίλες σου, μιας και όλο αυτό θα είναι μια έκπληξη, αντηλιακό και για το πρόσωπο και για το σώμα. Το τελευταίο που θα θέλατε όλες, είναι κοκκινίλες και ξεφλουδίσματα στο σώμα σας, πριν την μεγάλη μέρα. Ενώ αντίθετα ένα υγιές μαύρισμα θα σας ομορφύνει. Και δεν είναι μόνο αυτό... Πόσες φορές βγάζετε από τη βαλίτσα σας το αγαπημένο σας ρούχο παραλίας για να διαπιστώσετε ότι έχει καταστραφεί από λεκέδες του αντηλιακού; Πόσο άβολα σας έχει κάνει αυτό να νοιώσετε; Και όσο και αν έχετε ψάξει στο διαδίκτυο ή τηλεφωνώντας στην αγαπημένη σας μανούλα για να βρείτε τρόπους ώστε να απομακρύνετε τους λεκέδες χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα; Πώς θα μπορέσουμε να σώσουμε τα καλοκαιρινά μας και των φιλενάδων μας ώστε να είμαστε έτοιμες και για το επόμενο ξέφρενο bachelor;

Ήρθε η ώρα να σου κάνω εγώ με μεγάλη χαρά την αποκάλυψη της χρονιάς!

Φέτος που οργιάζουν τα bachelor και οι γάμοι, φροντίστε να έχετε μαζί σας αντηλιακό NIVEA Sun. Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Και όχι μόνο αφού η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. 2 σε 1 φίλες μου!

main1

Καμία δικαιολογία για να βάζουμε συνέχεια το αντηλιακό μας και όλοι μαζί να φωνάξουμε #SwseTaKalokairina. Κορίτσια και στα δικά μας!!!