Το μυστικό μου για φέτος το καλοκαίρι είναι ένα!

Νικολέττα Ράλλη
Το μυστικό μου για φέτος το καλοκαίρι είναι ένα!

Καλημέρα φίλες μου και βασίλισσες μου! Εύχομαι να είσαστε όλες παρά πολύ καλά, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου διαβάζετε το σημερινό μου άρθρο.

Σας έχω μία πολύ σημαντική συμβουλή για σήμερα και θέλω την αμέριστη προσοχή σας: Μην ξεχνάτε ποτέ μα ποτέ, κάθε πρωί που ξυπνάτε, να ξοδεύετε λίγο χρόνο για εσάς, απλά και μόνο μιλώντας με τον εαυτό σας για όλα εκείνα που σας αξίζουν και πρέπει να διεκδικείτε μέσα στην καθημερινότητα σας. Τα προσωπικά μας, τα επαγγελματικά μας και οι ανησυχίες μας για τον μέλλον είναι συνήθως τα πράγματα που μας "τρώνε" χρόνο μέσα στην ημέρα και θα πρέπει να τα βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα από την αρχή της κιόλας.

Και κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξυπνάμε το πρωί με την κλασική έγνοια και δεν είναι άλλη από το πως θα βγούμε στην παραλία αφού «κουβαλάμε» τις καταχρήσεις μιας ολόκληρης χρόνιας.

Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για δίαιτα - θα το αφήσω στις άλλες bloggers μας αυτό που είναι και πιο ειδικές - μαζί θα μιλήσουμε για υγεία! Γιατί ένα σώμα όσο αδύνατο και αν φαίνεται, το σημαντικό είναι τι γίνεται μέσα του και πώς αυτό βγαίνει προς τα έξω - στο δέρμα μας, στα μαλλιά μας και στα νύχια μας. Και πώς το πετυχαίνεις αυτό; Σας προτείνω ανεπιφύλακτα το προϊόν που δοκίμασα και ξεχώρισα το οποίο ενισχύει όλα τα παραπάνω και με… το παραπάνω! Το Perfectil Original είναι μια ταμπλέτα καθημερινής χρήσης, της οποία τα συστατικά, έχουν την δυνατότητα να φτάνουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, στους θύλακες των τρίχων και στην βάση των νυχιών, προσφέροντας θρέψη σε βάθος. Τι άλλο να θέλουμε δηλαδή?

Το δικό μου μυστικό για λαμπερό δέρμα!

Το Perfectil περιέχει εκχύλισμα σταφυλιού και αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας για την ελαστίνη και το κολλαγόνο του δέρματος μας και να ενισχύεται η ανάπλαση.

Οι βιταμίνες B, που θα βρούμε επίσης στα συστατικά του Perfectil, συμβάλουν στην καλή κατάσταση του δέρματος και στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας.

Γερά μαλλιά και Νύχια

Με 10 mg L-Κυστίνη, ανά ταμπλέτα, θα δείτε τα μαλλιά σας και τα Νύχια σας να μακραίνουν υπό φυσιολογικούς ρυθμούς!

Να προσθέσω στο σημείο αυτό, ότι με τις βιταμίνες B και τα διαφορά ιχνοστοιχεία, όπως Σίδηρος, Χαλκός και Ψευδάργυρος, θα καταπολεμήσετε την τυχόν ξηροδερμία, την τριχόπτωση, την θαμπάδα στο δέρμα σας (κοινώς θα λάμψετε!) ενώ τα νύχια σας δεν θα έχουν ούτε ένα σημάδι (εκείνα τα λευκά) ή ραβδώσεις, ούτε θα σπάνε με το παραμικρό.

Περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις! Καλές μας διακοπές!