Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentaStix™!

Νικολέττα Ράλλη
Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentaStix™!

Καλημέρα φίλες μου και καλή μας εβδομάδα!!!

Σήμερα έχω να μοιραστώ πολύ ευχάριστα νέα μαζί σας, που αφορούν εσάς που έχετε την τύχη να μοιράζεστε την ζωή σας με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, που δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα μας σκυλάκια. Όπως ήδη γνωρίζετε μέσα από αυτό εδώ το blog, η δίκη μου "κολλητή" είναι η Candy, η οποία και βοήθησε στο σημερινό άρθρο, ώστε να μεταδοθούν τα νέα, στους απανταχού σκύλογονείς.

Ο μήνας Ιούνιος, για δέκατη φέτος χρόνια, είναι ο «Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix™».

Τι σημαίνει αυτό; Πολλά και σημαντικά πράγματα! Πρωταρχικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση, όλων εμάς που έχουμε στην οικογένεια μας ένα σκυλάκι, για την πρόληψη όσων αφορά την στοματική υγιεινή του. Έχω κοροϊδέψει πολλές φορές την Candy ότι μυρίζει το στόμα της και μάλιστα την αποκαλώ πακοτινι για πλάκα. Κάτι όμως που δεν γνώριζα μέχρι πρόσφατα, είναι ότι η κακή αναπνοή, που την μυρίζεις, άρα την γνωρίζεις, είναι το λιγότερο από τα θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με το στόμα του σκύλου σας. 4 στους 5 σκύλους άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δόντια και ούλα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να νιώθουν πόνο και ενόχληση, αλλά και να κινδυνεύουν με περαιτέρω αρνητική επίδραση στην υγεία τους. Ο σκυλάκος μας φυσικά, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει και για αυτό πρέπει να το φροντίσουμε εμείς.

222

Με αφορμή τον «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix™», έχεις την ευκαιρία, μπαίνοντας στην σελίδα του Pedigree Greece, στο Facebook, μέσω της ειδικής εφαρμογής να επιλέξεις ανάμεσα σε 300 κτηνιάτρους από ολόκληρη την Ελλάδα, ποιος είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου, να κλείσεις τηλεφωνικά το ραντεβού σου και να τον επισκεφτείς για έναν δωρεάν στοματικό έλεγχο.

hvghvgh

Παράλληλα θα ενημερωθείς για τη σημασία της υγιεινής του στόματος, αλλά και θα λάβεις πρακτικές οδηγίες για τη στοματική φροντίδα του σκύλου σου.

3333

Μην παραλείψεις να βγάλεις φωτογραφία από την επίσκεψη σου αυτή, την οποία ανεβάζοντας την στην εφαρμογή, μπαίνεις στην κλήρωση για έναν δωρεάν οδοντικό καθαρισμό, αλλά και για τα Pedigree DentaStix™ ενός ολοκλήρου χρόνου.

44444

Μην χάνεις άλλο χρόνο τώρα που έχεις αυτή την ευκαιρία, ενώ να σου επισημάνω ότι αυτή η ενέργεια θα "τρέχει" μέχρι και τις 30 Ιούνιου!

55555