Πίσω από τις λέξεις...

Νικολέττα Ράλλη
Πίσω από τις λέξεις...

Πάντα μου άρεσε να γράφω, λιγο λιγοτερο από το να μιλάω... Δεν θυμάμαι για πόσες μέρες είχε κρατήσει το ημερολόγιο μου, κάπου στο Δημοτικό ούτε εάν κατάφερα να μείνω ποτέ, πίστη στην ατζέντα που αγόραζα κάθε χρόνο, από τα φοιτητικά μου χρόνια. Άντε να κράταγα καμία σημείωση μέχρι τον Φεβρουάριο και μετά εξαφανιζόταν ή ξεχνιόταν σε κάποια από τις πολλές δουλειές που έκανα πάντα. Τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω ότι με όσες ατζέντες και γυαλιά ηλίου έχω χάσει κατά καιρούς, θα μπορούσα να ανοίξω μαγαζί! Μάλιστα θα το ονόμαζα: "Οπτικά και Ατζέντες! Δεν θα βλέπετε τον χρόνο να περνά!".

Σκόρπιες σκέψεις, έντονες πάντα τέτοιες μέρες καλοκαιρινές, που έχω τελειώσει την βασική μου δουλειά για φέτος και έχω μπόλικο χρόνο, να σκεφτώ και να κάνω ανασκόπηση, όχι μόνο για την σεζόν που πέρασε, αλλά για όλα τα χρόνια που ζω στον πλανήτη τούτο. Ξεκίνησα να γράφω για το γράψιμο, μιας και η πρώτη μου επίσημη επαφή με την γραφή, ήρθε μέσα από αυτό εδώ το σάιτ. Μοιράστηκα μαζί σας σκέψεις, προβληματισμούς της ηλικίας μας και του φύλου μας, προϊόντα ομορφιάς και ένδυσης και όλα μα όλα τα αντιμετώπισα με τον ίδιο σεβασμό προς το αναγνωστικό μας κοινό. Δημοσιογραφος δεν είμαι, ούτε είχα ακολουθήσει την θεωρητική κατεύθυνση και αυτό που με άγχωνε καμία φορά, όταν έγραφα άρθρα για έδω, ήταν μήπως κάτι που δεν έχει ήχο και χρωμα, δεν "περνά" αυτό που θέλω εγώ να μοιραστώ. Ελπίζω κάτι να κάνουμε και να έρθουν πολλά καλύτερα και όμορφα στο μέλλον.
Θα κλείσω με μια συμβουλή. Να μιλάτε! Και εάν εγώ προτιμώ μέσα από το Queen.gr τον γραπτό λόγο γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος, στην πραγματική ζωή, αποφεύγω το οτιδήποτε γραπτό. Όχι μηνύματα, ούτε email, ούτε γραπτά σε θάλασσες και ακτές! Πάρτε τον τηλέφωνο, όταν θέλετε να τον ρωτήσετε τι θα κάνετε το βράδυ! Πάρτε τον τηλέφωνο για να του πείτε ότι σας λείπει! Ένα γραπτό ΣΕ ΑΓΑΠΩ είναι ωραίο να μένει σε ένα μήνυμα που θα το κοιτάτε όποτε επιθυμείτε, αλλά ένα "ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ" με την πιο γλυκιά φωνή του κόσμου, θα χαϊδέψει τα αυτιά μας και θα προσπαθήσουμε πιο σκληρά για να το ακούμε ξανά και ξανά και ξανά..

Καλή σας μέρα, με πολλά ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram