Shopping Summer Therapy με ένα click!

Νικολέττα Ράλλη
Shopping Summer Therapy με ένα click!

Καλημέρα φίλες μου!!! Ελπίζω να είσαστε κάπου δροσερά και να πίνετε κάτι παγωμένο, γιατί όπως όλα δείχνουν αυτό το καλοκαίρι θα είναι από τα πιο ζεστά της τελευταίας δεκαετίας!

Αφού επέστρεψα στην πόλη μου λοιπόν, μετά από μια χρονιά εμπειριών και μοναδικών στιγμών στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, ήρθε ο καιρός να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ένα σπίτι γεμάτο κούτες από μια γρήγορη μετακόμιση λόγω της επανένταξής μου στο κοινωνικό σύνολο της γειτονιάς, καθώς αφού (και μην γελάσετε εδώ) ήρθε και η ώρα να κατεβάσω τα καλοκαιρινά μου.

Που κουράγιο όμως και εδώ που τα λέμε εν έτη 2017 και με την αγορά εκεί έξω να σε προκαλεί με το καινούργιο και το fashionable, το θες το λουλουδάτο φόρεμα και εκείνα τα ταμπά gladiator σανδάλια, ακόμα και εάν ξεμείνεις στο κλεινόν άστυ. Επειδή φυσικά δεν έχω και πολλά περιθώρια εξόρμησης στην Ερμού και όπου αλλού γίνεται χαμούλης, αποφάσισα να κάνω τις αγορές μου, από την θαλπωρή του εξοχικού μου. Προορισμός πρώτος και ιδανικός για αυτά που θέλω και που ξέρω ότι θα τα βρω και σε καλή ποιότητα, αλλά και σε καλή τιμή, το http://www.fullahsugah.gr .

fs4

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία ρούχων θαλάσσης, μαγιό, αξεσουάρ και φυσικά φορεματάκια σαν και αυτά που είχα στο μυαλό μου για την πόλη σε περιμένουν και εσένα να τα επιλέξεις και με ένα κλικ να τα βάλεις στο καλάθι των αγορών σου.

fs3
fs2

Να σας πω στο σημείο αυτό ότι οι αγορές θέλουν (διάρκεια) για να φτάσουν στην πόρτα σας, ενώ οι αποστολές γίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και την κατηγορία με τις εκπτώσεις όπως έκανα και εγώ, όπου και βρήκα τα πιο τέλεια σανδάλια, όπως τα είχα φανταστεί με έκπτωση 50% !!!

fs1