Δροσιά + φροντίδα + προστασία = ο σύμμαχός μου για το καλοκαίρι!

Νικολέττα Ράλλη
Δροσιά + φροντίδα + προστασία = ο σύμμαχός μου για το καλοκαίρι!

Η Νικολέττα Ράλλη μας δίνει το δικό της μικρό μυστικό ομορφιάς για φέτος το καλοκαίρι… και όχι μόνο!

Καλημέρα φίλες μου!

Σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όμορφες μυρωδιές αλλά ταυτόχρονα και για τη σημασία του να εξασφαλίζουμε την καλύτερη φροντίδα για το σώμα μας, ειδικά όσον αφορά την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης.

Η μασχάλη μας είναι ναι μεν ένα μέρος το οποίο είναι "κρυμμένο" και όχι ιδιαίτερα εκτεθειμένο, παρόλα αυτά όμως πρέπει να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού εμείς τα κορίτσια τείνουμε να την ταλαιπωρούμε πάρα μα πάρα πολύ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε όσο τίποτα άλλο να δείχνουμε όμορφες και δροσερές. Ξυραφάκι, αποτριχώσεις με κερί, συνθετικά ρούχα και έντονη εφίδρωση συμβάλλουν στην καταστροφή του ph της επιδερμίδας της μασχάλης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την δυσάρεστη οσμή.

9

Η λύση-εγγύηση είναι μία! Ένα καλό αποσμητικό, χωρίς αλκοόλ, είναι το νούμερο ένα προϊόν που θα πρέπει να μην λείπει ποτέ από τα καλλυντικά μας, την βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών, την τσάντα παραλίας αλλά και γενικότερα από το νεσεσέρ μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εγώ επιλέγω για έμενα, άρα και για εσάς, πάντα τα καλύτερα έχοντας αδυναμία στα all time classic dove, τα οποία όχι μόνο δεν έχουν αλκοόλ, αλλά περιέχουν και 1/4 ενυδατική κρέμα για έξτρα φροντίδα και ανάπλαση της επιδερμίδας της μασχάλης.

3
1

Αυτό το καλοκαίρι -και όλο το χρόνο- σας προτείνω να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το dove original (ναι, εκείνο με το μπλε καπάκι που μυρίζει καθαριότητα!!!) και το dove Go fresh, με αλόη και αχλάδι, που μυρίζει (μισό λεπτό… μμμμμμμμ) φρεσκάδα! Και τα δυο προσφέρουν 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα ενώ διατηρούν την μασχαλίτσα μας απαλή και βελούδινη.

2

Αφεθείτε κι εσείς στην καλύτερη φροντίδα dove που είχατε ποτέ, νιώστε αυτοπεποίθηση και σηκώστε τα χέρια ψηλά! Άλλωστε το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ!

5