Στον κήπο του Μεγάρου το καλοκαίρι συνεχίζεται παρέα με την Belvedere

Νικολέττα Ράλλη
Στον κήπο του Μεγάρου το καλοκαίρι συνεχίζεται παρέα με την Belvedere

Εάν είσαι λάτρης του εκλεκτού ποτού σίγουρα θα είσαι ένα από αυτούς που χειμώνα καλοκαίρι θέλουν να απολαμβάνουν στις εξόδους του ένα ποτήρι βότκα με δροσερή γεύση. Εάν ξέρεις κιόλας από ποιότητα και εκλεπτυσμένη, φίνα γεύση, δεν λες απλά "Μια βότκα παρακαλώ", αλλά "Μια Belvedere παρακαλώ", λαμβάνοντας μάλιστα και το χαμόγελο θαυμασμού του Bartender. Πάντα ήμουνα υπέρμαχος στο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιλεκτικοί στο ότι βάζουμε στόμα μας, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για ποτό. Η Belvedere Vodka, είναι μια premium βότκα, που δημιουργήθηκε σαν αποτέλεσμα 600 χρόνων παράδοσης και γνώσης. Μια βότκα χωρίς πρόσθετα όπως ζάχαρη ή γλυκερίνη που δημιουργείται αποκλειστικά από την πολωνικής προσελεύσεως σίκαλη Dankowskie Gold Rye και νερό! Αρτεσιανο νερό από τα πήγαδια των πολωνικων πεδίαδων Μαζοβιετσκι. Σας δίνω αυτές τις λεπτομέρειες, διότι με μια αναζήτησή στο google, θα δείτε την τεράστια αξία αυτών των συστατικών!

 DSC0998

Ο δεύτερος λόγος που σας ανοίγω την όρεξη για υπέροχες βραδιές, με υπέροχα ποτά και ότι άλλο περιλαμβάνει ή θα έπρεπε να περιλαμβάνει ένα μαγικό βράδυ, είναι όχι για να σας κάνω να νοστάλγησετε το καλοκαίρι, αλλά για να σας πω πολύ ευχάριστα νέα.

Για δυο μόνο βραδιές, 21 και 22 Σεπτεμβρίου η πόλη είναι έτοιμη να απολαύσει την μαγεία του φυσικού. Η Belvedere vodka, ξανασυστηνεται και μας καλεί στον ατμοσφαιρικό pop up κήπο της, στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής, για να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας. Και επειδή το καλοκαίρι πέρασε, αλλά οι ζεστές "καλοκαιρινές" βραδιές υπάρχουν ακόμα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το menu κοκτέιλ! Belvedere Spritz cocktails με εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, καθώς και μια σειρά από ξεχωριστά serves που θα μας μυήσουν στον natural κόσμο της Belvedere Vodka..













Να είστε όλοι εκεί:)

Cheers