Και ναι λοιπόν! Ήρθε η μέρα που κάνουμε κι εμείς πρεμιέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Και ναι λοιπόν! Ήρθε η μέρα που κάνουμε κι εμείς πρεμιέρα!

Καλημέρα φίλες μου! Η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη και πολύ σημαντική για εμένα μιας και είναι η πρεμιέρα της εκπομπής που συμμετέχω φέτος, το Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

IMG 4278 copy copy

Εάν με διαβάζετε καθημερινά, και είμαι σίγουρη γι' αυτό, μιας και το κοινό του Queen.gr είναι πιστό, θα προσέξατε ότι όλοι γράψανε διάφορα για αυτήν τη νέα καταπληκτική εκπομπή, εκτός από εμένα! Καταρχήν, να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτό το νέο ξεκίνημα για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτον επειδή θα επιστρέψω στο σπιτάκι μου στην Αθήνα, μετά από μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και ουσιαστική για εμένα τηλεοπτική χρονιά στην Θεσσαλονίκη. Δεύτερον επιστρέφω σε ένα άλλο σπιτάκι μου, που δεν είναι άλλο από τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα όπου και ξεκίνησα την καριέρα μου, αρχικά μέσα από τα καλλιστεία του Αντεννα και αμέσως μετά με τα Σκερτσάκια, που με έχουν σημαδέψει μέχρι σήμερα. Τρίτον, ο μόνος λόγος που θα άφηνα την εκπομπή μου στη Θεσσαλονίκη και το αγαπημένο μου Μακεδονία TV, θα ήταν μόνο εάν πήγαινα κάπου που θα είχα να κερδίσω και άλλη γνώση και άλλη εμπειρία σε αυτή την δουλειά που λατρεύω και λέγεται τηλεόραση. Το ότι λοιπόν φέτος θα δουλεύω στο πλευρό του εμπειρότατου Γιώργου Λιάγκα, εγώ το βλέπω τουλάχιστον σαν διδακτορικό!

IMG 2360

Θα είμαστε θεωρώ η πιο ιδιαίτερη ομάδα. Ο Γιωργος ως κεντρικός παρουσιαστής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Θανάσης Πασσάς, πέντε τελείως (μα τελείως) διαφορετικοί άνθρωποι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη... Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ μόνο, από τα λίγα που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, είναι ότι θα γελάσετε παρά πολύ, θα μάθετε ουσιαστικά πράγματα όσον αφορά αγαπημένους ανθρώπους της τέχνης, της τηλεόρασης, της πολιτικής, του αθλητισμού, και σίγουρα θα έχετε τα πιο γλυκά όνειρα δυο ώρες μετά τις 00:00 κάθε Τρίτη και Τετάρτη, όποτε και θα σας βάζουμε για ύπνο!

IMG 3099

Περιμένω τα σχόλιά σας και τις λαϊκές απαιτήσεις σας, στα παρακάτω social media!

ΥΓ: Στο σημείο αυτό θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στο δικό μας κορίτσι, την Μαρία Λουίζα και τα καλύτερα να έρθουν στο νέο της ξεκίνημα στο ανανεωμένο "'Ολα Κάλα", δεν θα μπορούσε η Πολυξένη μας, να επιλέξει καλύτερη! Σας αγαπώ:)

FullSizeRender 4

Στο Facebook μου!

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram