Μία Online Shopping... έκπληξη!

Νικολέττα Ράλλη
Μία Online Shopping... έκπληξη!

Καλημέρα φίλες μου!

Θα κάνω για εσάς μία πρόβλεψη για το 2018. Μία πρόβλεψη που θα αφορά τις αυξανόμενες κοινωνικές υποχρεώσεις που θα έχω εγώ αλλά και εσείς το νέο έτος.

Το 2018, λοιπόν, κορίτσια μου θα έχουμε πολλά γεννητούρια και πάρα μα πάρα πολλούς γάμους! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Είμαι άλλωστε στην κλασική εκείνη ηλικία, όπου σχεδόν όλες μου οι φίλες είτε θα αποκτήσουν μωρό είτε θα παντρευτούν μέσα στην καινούρια χρονιά και ως εκ τούτου οι χαρμόσυνες ειδήσεις που λαμβάνω αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, είναι κάτι που το έχω κρατήσει μυστικό τις τελευταίες εβδομάδες από μια πολύ καλή μου φίλη, η οποία μου ανακοίνωσε ότι παντρεύεται το καλοκαίρι του 2018 και εννοείται ότι θα κάνω τα πάντα εάν χρειαστεί για να μην διαβάσει αυτό το άρθρο - τουλάχιστον για ένα ικανοποιητικό διάστημα!

Καθώς αναζητούσα τις προάλλες στο διαδίκτυο πιο ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα για να ανανεώσω λίγο την ντουλάπα μου, έπεσα πάνω σε ένα site με νυφικά επωνύμων οίκων με έκπτωση έως και 70%! Στο σημείο αυτό να σας αποκαλύψω ότι γενικά είμαι παρά πολύ υπέρ του online shopping και τουλάχιστον το 80% των αγορών μου προέρχεται από εκεί. Με τις απαιτητικές καθημερινές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις μου, ο χρόνος που μου μένει για βόλτα στα μαγαζιά είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Και επειδή είμαι και λίγο περίεργη, αν δεν συγκρίνω ποιότητα και τιμές, διερευνώντας όλες τις εναλλακτικές, δεν γίνεται να ευχαριστηθώ ουσιαστικά μία αγορά που κάνω. Πλέον όμως απλά με ένα laptop ή το κινητό όλα λύνονται. Παίρνω ό,τι θέλω, όποτε το θέλω ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την κάρτα μου. Και τώρα με την μετακόμιση στο καινούριο μου σπίτι που χρειάστηκε να αγοράσω από κρεβάτι μέχρι και κουζινικά σκεύη, δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι η κάρτα μου πήρε φωτιά!

Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας ότι υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω, ακόμα και νυφικά, που μπορούμε εύκολα και απλά να τα βάλουμε στο καλάθι μας και σε χρόνο ρεκόρ να βρίσκονται στην πόρτα του σπιτιού μας. Θυμάμαι παλιά την φίλη μου την Μαρία που μου έλεγε "Μωρέ δεν φοβάσαι, μην σου πάρουν τα στοιχεία της κάρτας και κάνει κάποιος και άλλες αγορές;", κάτι το οποίο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια, γιατί πλέον τα μεγάλα Brands, έχουν πολύ αυστηρή πολιτική όσον αφορά την προστασία των online συναλλαγών και του καταναλωτή. Η πολιτική αυτή αφορά από το να λάβεις το προϊόν που επέλεξες στο σωστό μέγεθος με δυνατότητα αλλαγής εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, μέχρι και να διασφαλίζονται πλήρως οι συναλλαγές σου. Άλλωστε και κάτι αν αγοράσεις και δεν σου έρθει στο σωστό μέγεθος, με τόσες ευκαιρίες που υπάρχουν online και με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, για μια μικρή μεταποίηση που θα χρειαστεί να κάνεις, δεν χάθηκε και ο κόσμος!!!

Συνεπώς αποφάσισα να κάνω μία μικρή έκπληξη στη φίλη μου και να επιλέξω εγώ για αυτήν και να της προτείνω τα πιο όμορφα επώνυμα νυφικά! Απλά θα κάνω μία mini έρευνα χαλαρή από τον καναπέ του σπιτιού μου, θα αποθηκεύσω όλα τα link με τα νυφικά που θα της προτείνω, θα τις τα στείλω με μια online ευχετήρια κάρτα και είμαι σίγουρη ότι και θα τα αγοράσει από εκεί και θα είναι η πιο χαρούμενη και εντυπωσιακή νύφη στον κόσμο!

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαλέξει αυτό που έχει ονειρευτεί, να βάλει τον αριθμό της κάρτας της και τσουπ θα έρθει στην πόρτα της! Χωρίς άγχος, χωρίς τρέξιμο, χωρίς να σπαταλήσει το χρόνο της άσκοπα.

Υπάρχει λοιπόν ο σωστός και ασφαλής τρόπος για όλα, και για τις online αγορές! Ενημερωθείτε, ακολουθείστε απλά tips & tricks, είναι όλα εδώ, και ξεπεράστε κάθε δεύτερη σκέψη! :-)

bride

Με αγάπη,

Νικολέττα Ράλλη