Έτοιμες για Christmas Shopping;

Νικολέττα Ράλλη
Έτοιμες για Christmas Shopping;

Καλό μήνα φίλες μου!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα ο πιο όμορφος, λαμπερός και stylist - από όλες τις απόψεις - μήνας είναι ο Δεκέμβριος.

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά αλλά και πολλές γιορτές αγαπημένων ανθρώπων, η στολισμένη πόλη, η χαρά στη διάθεσή των ανθρώπων και με το εορταστικό κλίμα να είναι διάχυτο παντού, όλα αυτά σε προδιαθέτουν να θέλεις να ανανεωθείς σε όλα τα επίπεδα αλλά και να δώσεις αγάπη μέσα από μικρά και πιο μεγάλα δώρα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει!

Άλλωστε αύριο για εμένα και την οικογένειά μου είναι πραγματικά η μεγαλύτερη γιορτή της χρονιάς, αφού έχουμε ταυτόχρονα την ονοματική μας εορτή εγώ και ο αδερφός μου, ενώ η αδερφή μου έχει τα γενέθλιά της (3 στα 3!)! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει τα διάφορα καλέσματα σε πάρτι και σε «σουαρέ», συνεπώς έσπευσα το Σάββατο να βγω για το κλασικό shopping και για να επιλέξω δωράκια για φίλους και συγγενείς!

IMG 7013

Δεν επέλεξα καθόλου τυχαία, το κατάστημα της Fullah Sugah στο κέντρο της Αθήνας, μιας και σε ένα μόνο μαγαζί θα είχα την ευκαιρία να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου ενόψει των εορτών αλλά να επιλέξω και όμορφα δώρα τους οικείους μου. Για να σε βάλω και εσένα όμως λίγο στο κλίμα, στα Fullah Sugah, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων, και να βρεις ακριβώς αυτό που είχες στο μυαλό σου για τις φίλες σου σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

3
4

Υπέροχες χουχουλιαρικες ζακετούλες, backpacks για κάθε μέρα, βραδινά εντυπωσιακά φορέματα για ρεβεγιόν, βελούδινες γόβες, δερμάτινες τσάντες για το βράδυ, μπορείς να βρεις πραγματικά να πάντα! Και όλα σαφώς ακολουθούν την τελευταία τάση της μόδας αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς ή έχεις βάλει στο «μάτι» από τα διεθνή fashion Instagram accounts!

Fullah Sugah – you are my santa!

2

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην ακόλουθη gallery: