«Eίναι μαγικό το πού μπορεί να κρυφτεί η ευτυχία»

Νικολέττα Ράλλη
«Eίναι μαγικό το πού μπορεί να κρυφτεί η ευτυχία»

Καλημέρα φίλες μου και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζετε σήμερα! Η πραγματική ώρα είναι 22:37, 5 Δεκεμβρίου και πριν από περίπου μια ώρα μπήκα στο σπίτι μου μετά από μια εξαντλητική μέρα. Όπως σας είχα υποσχεθεί μέσα από τα instagram stories μου και μετά από τη δική σας ψήφο, είχα αποφασίσει να γράψω για την έννοια του προξενιού εν έτει 2017. Ήθελα τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σας, αλλά αναγκαστικά θα τα αφήσω για την επόμενη εβδομάδα.

Γιατί όμως; Μόλις μπήκα σπίτι, μου ήρθε η τρελή επιθυμία να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου, κάτι που για εμένα αποτελεί ολόκληρη ιεροτελεστία και μιας και πέρυσι δεν είχα την πολυτέλεια να το απολαύσω φέτος το περίμενα πώς και πώς.
(Μετά από μια ώρα...) Αυτή την στιγμή που σαν γράφω αυτές τις λέξεις, η κατάσταση στο σπίτι είναι ακριβώς αυτή που βλέπετε στην παρακάτω φωτό:

in1
in2

Έκανα ένα διάλειμμα λοιπόν και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: πως είναι δυνατόν με το που άρχισα να κατεβάζω τα χριστουγεννιάτικα από το πατάρι και ακόμα και κατά την διάρκεια της πιο βαρετής διαδικασίας, που δεν είναι άλλη από το "άνοιγμα" του δέντρου, εγώ να έχω ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου, το πιο ηλίθιο χαμόγελο που μπορείτε να φανταστείτε; Είναι το εορταστικό κλίμα; Είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου; Είναι που αύριο, είναι η γιορτή μου; Είναι για κάτι πολύ όμορφο που έρχεται και δεν το ξέρω ακόμη; Ότι και να είναι, το μάθω δεν το μάθω ποτέ, το απήλαυσα και απολαμβάνω ακόμη και τώρα που σας γράφω εδώ, στο αγαπημένο μου Queen εκείνες τις στιγμές. Είναι τόσο ενδιαφέρον και παράλληλα μαγικό, το πού μπορεί να κρύβεται η ευτυχία ή ακόμα και η ευφορία. Δεν σας κρύβω ότι με κάποια συγκεκριμένα στολίδια, ένιωσα και κάποια νοσταλγία... αλλά ας το αφήσουμε για κάποιο άλλο άρθρο... Πάω να συνεχίσω το στόλισμα και επιστρέφω με τη σωστή φωτογραφία!

Να είμαστε καλά και του χρόνου! Μόνοι ή με παρέα και πάνω από όλα υγιείς!