Ας φορέσουμε το εορταστικό μας… βλέμμα!

Νικολέττα Ράλλη
Ας φορέσουμε το εορταστικό μας… βλέμμα!

Η Νικολέττα Ράλλη αποφασίζει τις φετινές γιορτές να επενδύσει στο πιο δυνατό μας όπλο…!

Καλημέρα φίλες μου!

Οι πολυπόθητες γιορτές των Χριστουγέννων επιτέλους έφτασαν και όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και εγώ, έχουμε ξεχυθεί στα καταστήματα για να ρυθμίσουμε έγκαιρα ακόμα και τις πιο μικρές τελευταίες λεπτομέρειες για τα εορταστικά ρεβεγιόν. Και πραγματικά αναρωτιέμαι, πώς κάθε χρόνο επιδιδόμαστε όλες σε ένα ατελείωτο «κυνήγι θησαυρού» για να ξετρυπώσουμε εκείνο το glamourous φόρεμα που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία, αλλά θα είναι και τόσο εντυπωσιακό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Εκείνο ακριβώς το κομμάτι που μόλις το αντικρίσουμε θα μας πιάσει μια γλυκιά ανυπομονησία για το βράδυ που θα το φορέσουμε – μαζί πάντα με την καλή μας διάθεση – και θα ξεκινήσουμε τις εορταστικές μας εξορμήσεις. Και σε μία τέτοια περίοδο που περιτριγυρίζεται από όμορφους και χαρούμενους ανθρώπους, αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και διάθεση για φλερτ, σκέφτηκα ότι αντί να αναλωνόμαστε σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια κ.ά, γιατί να μην επενδύσουμε στο πιο δυνατό μας χαρτί… το βλέμμα μας!

Έτσι δοκίμασα για εσάς make up look με έμφαση στα μάτια με διαφορετικά χρώματα και επιπλέον Christmas glam πινελιές με την αγαπημένη μου Pure Color Envy Lash Mascara της Estee Lauder!

PureColorEnvyLash Collection ProductonWhite Global ExpiryAugust2019 FINAL

Συγκεκριμένα η νέα συλλογή Pure Color Envy Lash Collection, προσφέρει όγκο, χρώμα και λάμψη και εγγυάται πλούσιες, ανορθωμένες και μακριές βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τα:

  1. Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara

Για μακριές βλεφαρίδες με όγκο και πλούσιο μαύρο χρώμα για ακαταμάχητο βλέμμα που θα σας συνοδεύει σε κάθε περίσταση, η Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara θα γίνει το must – have item στο εορταστικό νεσεσέρ σας. Είναι ένα απαλό μείγμα από Argan, Jojoba και Coconut Oils μαζί με μαλακτικά στοιχεία που βοηθούν ταυτόχρονα στη θρέψη των βλεφαρίδων. Αν φέτος τις γιορτές έχετε διάθεση για… αποπλάνηση, κορίτσια μου αυτή είναι η μάσκαρά σας!

  1. Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara

Έτοιμες για εξορμήσεις και εορταστικά ταξίδια; Σας έχω την αγαπημένη μάσκαρα ταξιδίων των jet setters , την Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects. Συνδυάζει τον όγκο, την ανόρθωση και το μήκος που εξασφαλίζουν βλεφαρίδες γεμάτες, πλούσιες και ανορθωμένες, ενώ συγχρόνως δεν μουτζουρώνει το χρώμα και έχει μεγάλη διάρκεια. Ό,τι δηλαδή αναζητάς από μία μάσκαρα που θέλεις να έχεις μαζί σου στα ταξίδια την περίοδο των εορτών.

  1. Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara - Διαθέσιμη σε Μωβ, Μπλέ και Πράσινη Απόχρωση

Για εσάς που θέλετε τις γιορτές να έχετε πιο παιχνιδιάρικο βλέμμα, σας προτείνω να πειραματιστείτε οπωσδήποτε με το χρώμα στις βλεφαρίδες. Αγαπημένο για φέτος το μωβ! Classy, ιδιαίτερο και ταυτόχρονα τολμηρό. Ένα μείγμα από μαλακτικά στοιχεία, κεριά και έλαια προσφέρουν ένα απαλό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες που δεν ξενίζει αλλά αντιθέτως εντυπωσιάζει.

  1. Crystal Lash Top Coat

Και αν είστε από αυτές που το glitter στις γιορτές κατακλύζει τις εμφανίσεις σας (ξεδίνετε κορίτσια μου, σας νοιώθω) το Crystal Lash Top Coat της Estee Lauder είναι ο κομψός τρόπος να το φορέσετε. Glamour και κομψότητα με μια πινελιά διασκέδασης αφού αντανακλά το φως και δημιουργεί εφέ κρυστάλλων γύρω από τα μάτια! Χριστουγεννιάτικο βλέμμα που θα συζητηθεί…!

Που θα βρείτε τη νέα συλλογή Pure Color Envy Lash Collection:
Είναι διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών στα stand της Estee Lauder και στο esteelauder.gr

Δείτε στο ακόλουθο video την δοκιμή που έκανα για εσάς και τολμήστε το! Καλές γιορτές!!!!