Χριστουγεννιάτικα ψώνια με την Νικολέττα Ράλλη και με την υπογραφή των JOOLS!

Νικολέττα Ράλλη
Χριστουγεννιάτικα ψώνια με την Νικολέττα Ράλλη και με την υπογραφή των JOOLS!

Καλημέεεεερα κορίτσια μου!!! Εύχομαι να είστε κάπου όμορφα, εορταστικά και σιγά σιγά να ετοιμάζεστε για έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο προορισμό! Ακόμα και αν μείνετε στην πόλη όμως ελπίζω να έχετε όμορφες προτάσεις για αξέχαστα Χριστούγεννα.

Πρόσφατα έμαθα ότι τα δώρα του Άι Βασιλη φτάνουν στα σπιτικά μας, το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου, αντίθετα με αυτό που πίστευα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σκέφτηκα λοιπόν να ανταλλάξω κάποια δώρα μαζί σας, όπως είθισται μέρες σαν και αυτές. Επισκέφτηκα λοιπόν για τον σκοπό αυτό, το κατάστημα Jools, στο κέντρο της Αθήνας, και διάλεξα να φωτογραφίσω τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα, που θα ολοκληρώσουν το γιορτινό μας λουκ ή που θα κάνουν τις φίλες μας πολύ ευτυχισμένες!

foto 4

Μόλις είδα αυτά τα υπέροχα βραχιόλια με μαργαριταράκια σκέφτηκα πoιό από τα δύο θα γίνει δικό μου...(θα δείτε πιο κάτω τελικά σε τι κόσμημα κατέληξα!). Ιδανικό για εσάς κορίτσια μου που φέτος θα εντυπωσιάσετε με total black look - θα με θυμηθείτε!

new1

Υπέροχα δαχτυλίδια σε ροζ χρυσό και ασημένια σκουλαρίκια, ιδανικό για δωράκια σε αγαπημένα πρόσωπα - εγώ διάλεξα από ένα σετ για την αδερφή μου και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί!

IMG 0197

Για τα πιο ροκ κορίτσια, αυτά τα βραχιόλια Purelei Black είναι το απόλυτο fashion item και πραγματικά θα είναι ένα υπέροχο δώρο για εκείνες τις φίλες σας που δεν θα αποχωριστούν τις γιορτές και όχι μόνο!

new final

Έκανα και ένα εντυπωσιακό σετ δαχτυλίδι και σκουλαρίκι για τη μητέρα μου - δεν ήξερα ποιό να πρωτοδιαλέξω!

Και όλα σε ένα gift packaging εξαιρετικά chic που σε προϊδεάζει για ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο:

no1

Τα κοσμήματα άλλωστε δεν έχουν εποχή και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, επέλεξα κομμάτια που όχι μόνο θα μπορείτε να τα φοράτε όλο το χρόνο αλλά θα είναι και διαχρονικά.

Τις φετινές γιορτές μπορείτε να ξεχωρίσετε με εκλεπτυσμένα κοσμήματα JOOLS. Εγώ έκανα τα ψώνια μου και επέλεξα το chic Κολιέ που θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, εσείς; Καλές γιορτές!!!

jools4